Bingöl’de minik alınlar secdeye vardı
Türkiye Gençlik Vakfı Bingöl’de yaz okulu namaz buluşması programı düzenledi. Programa Bingöl’de binlerce öğrenci katıldı. Kuran tilaveti, ilahi, ezgi ve salavatlar okunan programa katılan çocuklar Asr-ı Saadete namzet bir gelecek yetişiyor dedirtti.
Bingöl’de minik alınlar secdeye vardı

Programa Bingöl Merkezden altı farklı okulda eğitim gören binlerce öğrenci katıldı. Programda öğrenciler Kuranı Kerim ve ilahiler okuyup salavatlar çekti.

“Bu fotoğraf gelecek için çok büyük ümitler veriyor”

Program hakkında açıklamalarda bulunan TÜGVABingöl il temsilcisi İsmail Bukan, “Türkiye Gençlik Vakfı olarak Türkiye'nin 81 ilinde olan yaz okulu programlarımız bu gençliğin Z kuşağı değil İslam kuşağı olacağının bir göstergesidir. Sadece Bingöl'de 1500'e yakın öğrenci ile yaz okulu programımızı yapıyoruz. Yaz okullarımızda Kur’an-ı Kerim, Siyer,  ibadet, inanç, ahlak dersleri ve bunun yanında sportif faaliyetler ve yüzme ile çocuklarımızın fiziksel ve manevi ihtiyaçlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugün burada olan bu fotoğraf bize gelecek için çok büyük Ümitler veriyor Allah'ın izniyle üstadın dediği gibi “İstikbal İnkılabında En Yüksek Gür Ses İslam’ın Olacaktır” ifadelerine yer verdi. Program cemaatle kılınan öğlen namazının ardından sona erdi. (Ömer Aşkın-Bingöl Basın)



Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-