HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatından STK’lara ziyaret
.
HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatından STK’lara ziyaret

HÜDA-PAR Bingöl İl Başkanı Tasalı ve beraberindekiler, kentte faaliyet yürüten BİŞHAK Derneği, Altı Nokta Körler Derneği,  Anadolu Ajansı Bingöl Bürosu'nu ziyaret ettiler.

Tasalı ve Merkez İlçe Başkanı Rıza Basyan ve yönetim kurulu üyesi Eyüp Bayşu ile birlikte ilk olarak AA Bingöl Bürosu'nu ziyaret ederek, büro çalışanlarıyla bir süre sohbet etti.

Burada konuşan Tasalı, bir süre önce il kongrelerini gerçekleştiklerini ve il başkanlığına yeniden seçildiğini hatırlattı.

Tasalı ve beraberindekiler daha sonra,  Altı Nokta Körler Derneği ve BİŞHAK Derneğini iade-i ziyarette bulundu.

BİŞHAK Derneği ve Altı Nokta Körler ziyaretlerinde, Tasalı ve beraberindekilerini BİŞHAK Başkanı Naim Tan, yönetim kurulu üyeleri ve Altı Nokta Körler Derneği ziyaretinde ise, Başkan Mücahit Korkutata ve dernek yönetimi tarafından karşılandı. 

Ziyaretlerde konuşan Tasalı, bir süre önce il kongrelerini gerçekleştiklerini ve il başkanlığına yeniden seçildiğini belirterek, “BİŞHAK ve Altı Nokta Körler Dernekleri olarak hayırlı olsun ziyaretimize gelmiştiniz bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. HÜDA PAR olarak yeni yönetimiz ile birlikte bir iadei ziyarette gelmiş bulunuyoruz. İlimizde biz siyasilere ve hem de siz STK’lara önemli görevler düşüyor. Toplumun sorunlarını gerekli platformlara taşımak için HÜDA PAR olarak elimizden ne geliyorsa gayret edeceğiz.  Bulunduğumuz zaman diliminde halkın ve toplumun en çok ihtiyaç duyduğu şey Adaletin tesisidir. Adalet herkese lazımdır. Adaletin olmadığı yerde sosyal sıkıntı ve sorunlarla baş edilmez. Adaletin ihya ve ifa edildiği toplumlarda huzur ve mutluluk hakim olur.” İfadelerini kullandı.

HÜDA PAR il başkanı Tasalı ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren BİŞHAK Başkanı Tan ve Altı Nokta Körler Derneği başkanı Korkutata, HÜDA PAR’ın bundan sonraki süreçlerindeki çalışmalarının hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-