Bingöl'de köpek saldırısına uğrayan 4 kişi yaralandı
Bingöl’de boynunda tasma olan saldırgan köpek 4 kişiyi yaraladı. Köpek saldırısında biri çocuk olmak üzere 3 yetişkinle beraber toplamda 4 kişi bugün farklı zamanalardı aynı köpek tarafından saldırıya uğradı.
Bingöl'de köpek saldırısına uğrayan 4 kişi yaralandı

Aynı gün, aynı bölgede ve aynı köpek tarafından farklı zamanlarda gerçekleşen saldırı Bingöl merkez çevre yolu Aftor küme evleri yakınında gerçekleşti. Köpek saldırısında 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.

Köpek saldırısında kolundan ağır yara alan Şirin Üzer wahtsapp ihbar hattından İLKHA Bingöl muhabirine telefondan ulaşarak konuyu bildirip açıklamalarda bulundu.



“Canımı kurtarmak için çareyi kolumu köpeğin ağzına uzatmakta buldum”

Üzer yaptığı açıklamada bugün saat 17:30 sıralarında arılarımın yanına uğradım, o sırada boynunda tasma olan bir köpeğin yavaş adımlarla havlamadan dişlerini gösterip hırlayarak üzerime geldiğini fark ettim. Geriye doğru yavaşça bir iki adım attıktan sonra arkamda duran su kanalını fark edemeyerek sırt üstü yere düşüp kafamı betona çarptım. Çarpmanın etkisiyle sarsılma zaafımdan yararlanan köpek o sırada üzerime atlayıp boğazımdan dişlemeye çalıştı. Bende can havliyle kolumu köpeğin ağzına uzatarak kendimi korumaya çalıştım. O sırada köpek kolumu dişledi ve ben çığlık atıp yakınımda olan arkadaşlarıma seslendim. Onların gelmesiyle köpek kolumu bıraktı. Kolumda derin yarık oluştu. Bana saldıran köpek o sırada oradan geçen iki kadına da saldırdı ancak beni kurtaran akrabalarım kadınları da köpek saldırısından kurtardı. Sonra arkadaşlarım tarafından hastaneye kaldırıldım. Kuduz şüphesiyle aşı yapıldı ve ilk müdahalenin ardından kolumdaki köpek ısırığına dikiş atıldı. Ve sonra taburcu olduk. Hastanedeyken yanımda bulunan 10 yaşlarında küçük bir çocuk da köpek saldırısı yaralanmasıyla gelmişti. Kendimden vaz geçip küçük çocuğa teselli vermeye odaklandım. Çocuğun anlattığına göre benden az bir zaman önce aynı bölgede tarif ettiği köpekle uyuşan bana saldıran köpeğin saldırısına uğradığını belirtti.  Haber verilmesi üzerine köpeği yakalamak için bölgeye giden belediye ekipleri aynı bölgede farklı bir adamın yerde kanlar içinde yattığını görmeleri üzerine şahsı hastaneye getirdiler. Getirilen adamla görüştüm o da aynı bölgede ve tarife uyan aynı köpeğin saldırısına uğradığını anlattı. Saldırıda dördüncü şahıs da yaralandı ancak onunla görüşme imkânım olmadı.” dedi.

“Köpek besleyenlere ve yetkililere sesleniyorum”

Üzer; “ Buradan önce köpek besleyenlere sesleniyoruz. Yerleşim yerlerinde köpek beslemeyin, besleyecek mazeretleriniz varsa sahip çıkın ve aç bırakmayın. Bize saldıran köpek belli ki birileri tarafından tutsak edilmiş ve hırçınlaştırılmıştı. O sırada kimseyi göremesek de sanki bir komut almış gibi saldırıyordu. Yetkililere de sesleniyoruz, başıboş köpekler daha ne kadar can yakacak. Biz bir şekilde Allah’ın yardımıyla kurtulduk. Kadınlar, çocuklar ve yaşlılar kendini nasıl kurtaracak. Yetkilileri göreve ve varsa bu köpeğin sahibi, onun da bulunup cezası neyse çekmesini talep ediyoruz.” dedi. (Ömer Aşkın-İLKHA)

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-