Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi
Merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya gelerek, eğitim öğretimle ilgili önümüzdeki yıl için planlanan değişiklikler ve yenilikler hakkında bilgi veren İl Müdürü Halil Yücel, muhtarların talep ve isteklerini dinledi.
Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi

Önümüzdeki yıl için planlanan eğitim-öğretimle ilgili değişikliklerden, yeniliklerden bahseden Yücel, muhtarlarla yapılacak işbirliğinin ildeki eğitimine sağlayacağı olumlu katkıya işaret etti. Mevcut durumun değerlendirilmesi ve 2022-2023 eğitim-öğretim yılı planlama çalışmalarına esas teşkil edecek bilgileri paylaşan Yücel, halkın seçilmiş temsilcileri olan muhtarların Köy veya mahallerinin ihtiyaçları ve sorunlarına yakından vakıf olduklarını belirterek, birlikte hareket edilirse eğitim adına çok önemli kazanımların sağlanabileceğini söyledi.



“Amacımız sizlerle bir araya gelerek sorunlarımızı yüz yüze görüşmek”

Toplantıda konuşan İl Müdürü Halil Yücel, “Bugün siz değerli muhtarlarımız ile bir araya gelmemizin sebebi sizlerle aramızdaki mesafeyi daha yakınlaştırmak ve bakanlığımızın Ortaöğretim kurumlarımızın taşımalı eğitim ve pansiyonlar ile ilgili aldığı kararları sizlerle paylaşmak, aynı zamanda sizlerin de görüş ve taleplerini alarak önümüzdeki eğitim ve öğretim yılının planlamasını yapmaktır. Amacımız sizlerle bir araya gelerek, birbirimizi tanımak, tanışmak ve daha sonrada sizlerin eğitim öğretim adına sorunlarınızı yerinde dinleyip çözüm yollarını aramaktır.” dedi.

“Kentimizin röntgenini çekeceğiz”

Yücel, “Bu kentin kanaat önderi olan, köyünün, mahallesinin sorunlarıyla ilgilenen, bizimde gözümüz, kulağımız olan kişilerle bir araya gelerek kentimizin röntgenini çekeceğiz. Hep birlikte çözüm noktaları arayacağız.” ifadelerine yer verdi.

Merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları ile yapılan toplantıda sorun ve taleplerinin dinlenmesinin ardından ilgili şube müdürü tarafından bu soruların cevaplandırılması ile son bulan toplantıda muhtarlar, kendilerini davet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel’e teşekkür ettiler. (Ömer Aşkın-İLKHA)

Kategori: Eğitim
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-