Nihat Kaya, engelli vatandaşların kendilerine yönelik şikayetleri konusunda açıklamalarda bulundu
Bingöl S.S. 18 No'lu Motorlu Taşıtlar Kooperatifi başkanı Nihat Kaya, engelli dernekleri tarafından basında yer alan haberler hakkında açıklamalarda bulundu. Kaya, “kasıt yok, dikkatsizlikten ötürü personelimize yaptırım uyguladık, engelli vatandaşımızdan ve kamuoyundan özür diliyoruz.” dedi.
 Nihat Kaya, engelli vatandaşların kendilerine yönelik şikayetleri konusunda açıklamalarda bulundu

“Yaşanana kazada kasıt yoktur”

Nihat Kaya, yaptığı açıklamada, “Son günlerde bazı basın ve yayın kuruluşları ile sosyal medya hesaplarında kooperatifimizi ve çalışanlarımızı ilgilendiren bazı haberler bulunmaktadır. Özellikle 22.09.2022 tarihinde meydana gelen ve sosyal medyada gündeme gelen, engelli dernekleri tarafından basına servis edilen ve engelli bir vatandaşın araca alınmadığı hadisesi ile ilgili olarak görüntüleri kamuoyu ile paylaşmamıza rağmen ortada bir kasıt varmış gibi servis edilmesi bizleri son derece üzmüştür.” dedi.

“Yaşanan kazayla ilgili üzgünüz, engelli kardeşimizden özür dileriz”

Kaya, “Paylaşmış olduğumuz kamera görüntülerinden de anlaşılacağı üzere bahsi geçen hadisede araç tam hareket etmişken geriden gelen bir vatandaşın son anda araca binmeye çalıştığı ve kaptanın da görüş açısının yeni binen yolcular tarafından kapatılmış olması sebebiyle vatandaşı fark etmemesi üzerine hiç de arzu etmediğimiz tatsız olay meydana gelmiştir. Bu hadiseden dolayı üzgün olduğumuzu, ilgili şoför arkadaşımıza dikkatsizliğinden ötürü yaptırım uyguladığımızı belirtir, yaralanan vatandaşımızdan ve kamuoyundan özür dilediğimizi belirtmek isteriz.” Ifadelerine yer verdi.

Ömer Aşkın  Bingöl Basın

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-