Milli eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü arasında ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ İmzalandı
Bingöl Valisi Kadir Ekinci başkanlığında, Bingöl İl Müftülüğü ile Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ imzalandı.
Milli eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü arasında ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ İmzalandı

Valilik makamında Vali Ekinci başkanlığında gerçekleşen ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ imza törenine İl Müftüsü Mustafa Topal ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel katıldı.

Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ ile örgün ve yaygın eğitim kapsamındaki din eğitim ve öğretimi faaliyetlerinde, temel eğitim ve ortaöğretim çağındaki öğrencilerimize milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizin benimsetilmesi; onların mesleki, akademik, sportif, sanatsal, kültürel, sosyal ve yabancı dil gibi alanlarda yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerin kazandırılması, öğretmenlerin ve din görevlilerinin mesleki gelişmelerini desteklenmesi amaçlanmaktadır.” İfadeleri kaydedildi.

Protokol imzalama töreni, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, İl Müftüsü Mustafa Topal ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel’in imzasının ardından sona erdi. (Ömer Aşkın-İLKHA)


Kategori: Eğitim
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-