Genç Sağlık Sendikası toplu taşıma indirimi talebinde bulundu
GSS (Genç Sağlık Sen) Bingöl Belediye Başkanından toplu taşıma indirimi talebinde bulundu.
 Genç Sağlık Sendikası toplu taşıma indirimi talebinde bulundu

Bingöl Belediye başkanını ziyaret eden sendika ‘Sağlıkçılara Toplu Ulaşımda İndirim İstiyoruz’ talebinde bulundu.

Bingöl'de Faaliyetlerine başlayan Genç Sağlık Sendikası, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ı makamında ziyaret ederek sağlıkçıların ulaşım konusundaki sıkıntılarını dile getirdiler.

Bingöl'de yeni kurulan Genç Sağlık Sendikası, çalışmalarına başladı. Kuruluş aşamasının ardından ilk ziyaretini Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'a gerçekleştiren sendika, sağlıkçıların yereldeki sorunlarını Başkan Arıkan'a ileterek çözüm önerilerini sundu.

“Mesleklerinin itibarını kazanmış sağlıkçılar olmak istiyoruz”

Sendika olarak amaçlarının sağlıkçıların her daim daha iyi koşullarda çalışması için mücadele etmek olduğunu ifade eden Sendika Başkanı Rahmi Atabey, "Biz yeni kurulmuş bir sendikayız. Amacımız daha iyi koşullarda çalışan, emeklerinin hakkını alan, mesleki itibarını kazanmış sağlıkçılar olmak. Bu doğrultuda da vatandaşa en iyi hizmeti sunabilmektir.” dedi.

 Atabey, “Tüm arkadaşlarımıza her platformda ısrarla söylediğimiz şey şudur; biz sağlıkçılar olarak itibarımızı ancak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, haklarımızı sonuna kadar talep ederek kazanabiliriz. Bu yolda bizlerle yürümek isteyen tüm sağlık emekçilerini bizlerle birlikte mücadele etmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-