Vali Kadir Ekinci’nin ‘Kızılay Haftası’ Kutlama Mesajı
Kızılay haftası nedeniyle Bingöl valisi Kadir ekinci kutlama mesajı yayımladı
Vali Kadir Ekinci’nin ‘Kızılay Haftası’ Kutlama Mesajı

Vali ekinci Mesajında, “1868 yılından bugüne savaş ve doğal afetler karşısında renk, dil, din ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın dünyanın en ücra yerlerine kadar mazlumlara ve mağdurlara ulaşan; tüm zorlu koşullara rağmen ve hiçbir karşılık beklemeksizin şefkat elini uzatan, acıları hafifletmeye çalışan, yaraları saran Kızılay’ımız ülkemizin yüz akı ve gurur vesilesi kuruluşlarındandır.

İnsanı hayatın merkezine alarak zorda kalana yardım etmeyi mukaddes bir vazife bilen Kızılay, ilk günden beri halkımızdan aldığı güç ve destekle özverili çalışmalarına devam etmekte, yurt içinde ve yurt dışında meydana gelen her felaketin ardından yardıma muhtaç insanların yardımına koşmaktadır.

Kızılay, afet halleri dışında aş ocaklarında her gün binlerce yoksul vatandaşımıza sıcak yemek sunmakta ve ülkemizin kan ihtiyacının önemli bir bölümünü karşılayarak çok önemli hizmetler vermeyi de sürdürmektedir. Kızılay, bu önemli görevleri sadece ‘insanlık’ adına üstlenmekte ve hiçbir karşılık beklememektedir.

Bu duygularla, dünya barışına katkı sağlayan Kızılayı’mızın değerli yönetici ve çalışanları ile Bingöllü hayırsever vatandaşlarımızın ‘Kızılay Haftası’nı kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-