Bingöl üniversitesi aşçılık programı öğrencilerinden büyük başarı
Diyarbakır'da geleneksel olarak düzenlenen ‘4.Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’ kapsamında yapılan ‘Diyarbakır Uluslararası Aşçılık ve Pastacılık Yarışması'nda Bingöl üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri büyük başarı gösterdi.
Bingöl üniversitesi aşçılık programı öğrencilerinden büyük başarı

Bireysel kategoride 10 altın ve 3 gümüş madalya kazanan öğrencilerimiz, grup dalında da gümüş madalya kazanarak ikinci oldu. Bu ödüller ile Bingöl üniversitesi, katılımcı üniversiteler arasında en çok altın madalya kazanan üniversite oldu.

 

Üniversite öğrencilerine alanlarında vizyon kazandırmak amacıyla yapılan Uluslararası ‘Aşçılık ve Pastacılık Yarışması’ ulusal ve uluslararası alanda uzman şeflerin katılımıyla gerçekleştiriliyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen organizasyonda Bingöl üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğretim elemanları ve Aşçılık Programı öğrencileri geniş bir katılımla yer aldı.

 

Yarışmaya katılan öğrenciler, bireysel kategoride 10 altın ve 3 gümüş madalya ile en çok madalya alan ekip oldu. Ayrıca Bingöl üniversitesi katılımcı üniversiteler arasında da gümüş madalya alarak yarışmayı ikincilikle bitirdi.

 

“Öğrencilerimizin Başarıları, Bizleri Gururlandırdı”

 

Bingöl üniversitesi rekörü Prof. Dr. İbrahim Çapak öğrencilerimizin başarıları bizleri gururlandırdığını belirterek, “Aşçılık Bölümü öğrencilerimizin başarı bizleri gururlandırdı. Daha büyük başarılar kazanmalarını temenni ediyorum. Emeği geçen hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi. (Ömer Aşkın-İLKHA)

 

Kategori: Eğitim
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-