HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya esnafı ziyaret etti
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya ve beraberindeki heyet, Bingöl merkezde ziyaret ettiği esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi.
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya esnafı ziyaret etti

Ziyarette esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Alpaya, esnafın öne çıkan sorunları olarak ürünlerde yükselen fiyatlarla sürekli değişkenlik olması, kira artışlarının bir düzende olmaması ve elektrik fiyatlarının yüksek olması konuları öne çıktı.  

Esnafın sorunlarını dinleyen Alpaya, esnafın dükkân kiraları ve elektrik fiyatlarından dert yandığını dile getirerek, kira artışlarının resmi prosedüre uygun olması gerektiğini ve zor günler geçiren esnafa elektrik yardımı yapılması çağrısında bulunarak ayrıca küçük esnafın kalkınması için zincir marketlere bir sınırlama ve düzenlemenin şart olduğunun altını çizdi.

Ziyaret esnasında esnafların mal alımındaki yüksek fiyatlardan şikayetçi olduğunu söyleyen Alpaya, esnafların mal alımı yaparken fiyatların iki günü birbirini tutmadıklarını ve bugün alınan malın yarın daha yüksek fiyatla alındığını belirterek satışlarda esnaf ve tüketicilerin mağdur olduğunu dile getirerek alım satımlarda bir dengenin olması gerektiğini vurguladı.

Alpaya, ekonominin güçlenmesi için yereli beslemek ve kalkındırmak gerektiğini söyleyerek gelir dağılımındaki adalet ve eşitliğin toplumun her kesimine yayılması gerektiğini söyledi. Alpaya, son olarak tüm esnaflara hayırlı, bereketli ve bol kazanç temennilerinde bulundu. (Haber Merkezi)





Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-