Tavz-Der Bingöl başarı ödülleri gecesi düzenleyecek
Bingöl Tavz-Der tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Bingöl Başarı Ödülleri Gecesi düzenleyecek.
Tavz-Der Bingöl başarı ödülleri gecesi düzenleyecek

Her yılın son haftasında düzenlediği ve Bingöl’de öne çıkan kamu kurum/kuruluş ve kişilere verilecek ödülleri belirlemek için STK’lar, Basın ve kamuoyu ile istişare eden Bingöl Tavz Der, bu yıl düzenleyeceği 12'inci Geleneksel Başarı Ödülleri Gecesinin çalışmalarını sürdürüyor. Başarı ödülleri 30 Aralık saat 19.00’da Bingöl Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenecek.

“Başarı takdir edilmeli “

Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek yönetimi, pandemi nedeniyle çalışmalara ara verdiklerini, geleneksel hale getirilen başarı ödülleri gecesinin çalışmalarını tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, bu başarı ödülleri gecesinin Bingöl’de başarılı çalışma yapan ve bu çalışmalarla öne çıkanlara ödül vermek, onları onure etmek yeni başarıları ortaya çıkarmak için önemli olduğu belirtildi.

“Programımız Bingöllülerin sahiplenmesiyle daha önemli bir noktaya geldi”

Açıklamada, “Geleneksel hale getirdiğimiz Başarı ödülleri gecesinin bu yıl 12’incisini düzenlemekten dolayı çok heyecanlıyız. 12 program, yıllarca verdiğimiz emek, Bingöllülerin sahiplenmesiyle daha önemli bir noktaya geldi. Bu yıl Bingöl plakasına da geldik. Bunun için de ayrı heyecanlıyız.” ifadelerine yer verildi. (Haber Merkezi)

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-