Büyük Bingöl Spor Kulübü yöneticisi Yusuf Beri oldu
Yıllarca yurtiçi ve yurtdışında çeşitli kulüplerde forma terletmiş olan Yusuf Beri, TFF Futsal Süper Ligi'nde mücadele etmekte olan Büyük Bingöl Spor Kulübü yöneticisi oldu.
Büyük Bingöl Spor Kulübü yöneticisi Yusuf Beri oldu

Konu ile ilgili, Büyük Bingöl Spor Kulübü Sözcüsü Ömer Yılmaz yaptığı açıklamada, “Bingöl'ün spor sorunlarını en iyi yine bu şehirde yıllarca top koşturmuş olan anlar. Fedakârca birçok kulübe destek vermiş hayırsever iş insanı Yusuf Beri ile gücümüze güç kattık. Futbolda yıllarca forma terlettiğinden şehir gençliğinin dezavantajını en iyi bilenlerden biri olan Yusuf Beri, bu dezavantajı kırmak adına cefakâr ve fedakârca çalışmalarda bulunacağından eminiz. Şimdiden şehir gençliğinin spor sevdalısı Yusuf Beri'ye şükranlarımızı sunarız. Halkımızın da bilmesini isteriz ki, kulübümüzde sportif anlamda ciddi çalışmalar var. Flaş transfer çalışmalarımız ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi için de yoğun bir görüşme sürecimizin devam ettiğini belirtmek isteriz.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde güzide şehrimizi ve ülkemizi başarı bir şekilde temsil etmek için kişisel emeklerin yeterli olmayacağını, eksiklerini gideren, ekonomik açıdan problemlerini aşan, moral ve motivasyonunu korumuş bir takım olarak yola devam etmek istediklerini kaydeden Yusuf Beri, bu hususta da şehrin ileri gelenlerinin desteğine ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Büyük Bingöl Spor Kulübü yöneticisi Yusuf Beri" Şehrimizin gençlerine sahip çıkmak, onları desteklemek, başarılarına ortak olmak ve bununla gururlanmak hepimizin görevi ve önceliği olmalıdır. Kıymetli devlet büyüklerimizden, siyasilerimizden ve iş insanlarımızdan takımımızı sahiplenmelerini, küçük dokunuşlarla büyük işlerin başarılmasına vesile olmalarını bekliyoruz. Ümit ediyoruz ki, çağrılarımız karşılıksız kalmayacak ve büyüklerimiz, gençleri yalnız bırakmayacaktır” dedi.  (Haber Merkezi)

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-