ZİKTE SÜRKAP Platformu iş adamları ile istişare toplantısı yapıldı
Zikte Bölgesi Sürdürülebilir Kalkınma Platformunda (Zikte SÜRKAP) kuruluşunun 3. Yılı olan 02.02.2023’ te yöresel lezzetlerden olan “Zervet” ikramı eşliğinde istişare toplantısı yapıldı.
ZİKTE SÜRKAP Platformu iş adamları ile istişare toplantısı yapıldı

Toplantıya Genç Belediye Başkanı Zeki Dirik, İş adamları, Muhtarlar, Zikte Sürkap İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Dernek başkanlarından yaklaşık 70 kişinin katılım gösterdiği toplantıda Bingöl’ün yöresel lezzetlerinden olan zervet ikramını yapıldı.

Zikte Sürkap Platformu adına konuşan Prof. Dr. Alaaddin Yüksel, platformun işleyişi ve geldiği aşamalar hakkında bilgi verdi. Platform merkezine destekleri ile katkı sunan Genç belediye başkanı, iş adamları ile Zikte Sürkap İcra kurulu, yönetim kurulu ve dernek başkanları ile emeği geçen herkese teşekkür etti. Platform merkezinde proje ekibinin aktif olarak faaliyetlerine başlayacağını, bölgemiz ve ilimizin kalkınması için köylerimize ve iş adamlarımıza her türlü proje desteğini sunacaklarını ifade ederek platformun bu aşamaya gelmesinde, maddi ve manevi emek veren, destek olan Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyelerine, Dernek Başkanlarına, Muhtarlara, İş adamlarına, katkı sunanlara ve bu organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Toplantıda söz alan Genç Belediyen başkanı, Zeki Dirik, iş adamları, icra Kurulu ve yönetim Kurulu üyeleri ile dernek başkanlarının da Sürkap çalışmalarına desteklerini ve yapılması gereken faaliyetler hakkında fikirlerini beyan ettiler. Özellikle eğitim ve proje bazlı konularda daha etkin çalışmaların yapılması gibi konularda görüşlerini ifade etti.

Toplantı, istişare ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

(Haber Merkezi)



Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-