Jandarma deprem bölgesinde yaraları sarmaya devam ediyor
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi olan ve 10 İli etkileyen 7.7. büyüklüğündeki deprem olayının ardından Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca yardıma muhtaç vatandaşların yaralarını sarmak için gece gündüz depremzedelerin yardımına koşuluyor.
Jandarma deprem bölgesinde yaraları sarmaya devam ediyor

Jandarmanın afet bölgesindeki çalışmaları hakkında Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca görevlendirilen ekipler tarafından emniyet ve asayişi sağlarken bölgeye gönderilen yardımların taşınması ve dağıtımı hızlı bir şekilde devam edilirken kentin birçok noktasında da depremden zarar gören vatandaşlar için çadırların kurulumu ve tahliyesine aralıksız devam ediliyor. Ayrıca ekiplerimiz tarafından konteynır, gıda, giyim ve battaniye dağıtımının yanı sıra depremden etkilenen illerde zaman zaman hava sıcaklığının düşmesinden dolayı ısınma ihtiyacının karşılanmasına destek olmak için soba ve odunlar hazır hale getirilip çuvallara koyularak ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca, ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü yardımı yapma gayreti içerisinde olduğumuzu bildirmekte ve kararlılıkla devam edilmektedir. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” İfadeleri kaydedildi. (Haber Merkezi)

 

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-