Bingöl’de ilk teravih namazı büyük bir coşkuyla eda edildi
On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayı Bingöl’de coşkuyla karşılandı. İlk teravih namazı için müminler camilere akın etti.
Bingöl’de ilk teravih namazı büyük bir coşkuyla eda edildi

Bingöl’de Ramazan ayının ilk teravih namazı cemaatle eda edildi. Kadınıyla, erkeğiyle ve çocuklarla beraber her yaştan halkın yoğun katılım gösterdiği teravih namazında mümin yürekler Ramazan ayına ulaşmanın sevincini yaşadı. 

Bingöl Merkez Hacılar Camii'nde teravih namazına gelen Müslümanlar, Ramazan ayı sevincini ve teravih namazında yaşadıkları duyguları İLKHA mikrofonları aracılığıyla dile getirdi.

“İnşaallah Ramazan ayı boyunca ilk günkü şevk ile bu ayı hep beraber idrak ederiz”


Hacılar Camii İmam Hatibi Yusuf Taşkesen, “Mevla’mıza sonsuz şükürler olsun Ramazan-ı şerife girmiş olduk. Bu akşam ilk teravihimizi kılmış olduk. Cenab-ı Hak bu ayı feyzinden en güzel şekilde faydalanmayı cümlemize nasip ve müyesser eylesin. Maalesef Ramazan-ı şerifi buruk geçiyoruz. Deprem bölgesindeki kardeşlerimizin durumunu düşünüp üzülüyoruz. Onlar hala sıkıntıdalar. Mevla’m en iyi şekilde onlara da bu Ramazan-ı şerifi değerlendirmeyi nasip eylesin. İnşaallah Ramazan ayı boyunca ilk günkü şevk ile bu ayı hep beraber idrak ederiz." dedi.



Oğlu ile beraber teravih namazına gelen Muhittin Aydın ise, “Ramazan ayının ilk teravihinde oğlumla beraber gelmek istedik. O da çok mutlu oldu. Herkesin Ramazan-ı Şerifini tebrik ederim. Allah bu ayda ettiğimiz ve edeceğimiz dualarımızı kabul etsin." diye duygularını dile getirdi.

Cami çıkışı cami cemaati ise Ramazan ayı ve teravih namazı ile alakalı duygularını paylaşıp hayır temennilerinde bulundu. (Ömer Aşkın-İLKHA)

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-