“Mewlid Etkinliğine tüm Bingöllü hemşerilerimizi bekliyoruz”
.
“Mewlid Etkinliğine tüm Bingöllü hemşerilerimizi bekliyoruz”

Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl Koordinatörlüğü tarafından 29 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan “Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama” etkinliğine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl Koordinatörlüğü üye ve gönüllüleri, Bingöl Merkezde bulunan esnafı ve halkı gül, kitap ve davetiyeler vererek etkinliği davet etti.

Ellerinde kırmızı gül, davetiye ve broşürlerle halka giden peygamber sevdalısı minik çocuklar yoldan geçen halka ve iş yerlerindeki esnafı etkinliğe davet etti.  

Gül dağıtımı sonrası, açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl İl Koordinatörü Ömer Aşkın, Bingöllüleri Pazar günü (yarın) düzenleyecekleri Mewlid Etkinliğine davet etti.

“Tüm Bingöllü hemşerilerimizi mevlit etkinliğine bekliyoruz” diyen Aşkın, Mewlid Etkinliğinin 29 Nisan Pazar günü saat 13.00’te Şehir Stadında olacağını söyledi.

Aşkın, , “Şu anda, Platforma üye ve gönüllü kardeşlerimiz ile birlikte, Güllerin Efendisi için gül ve davetiyelerle düzenleyeceğimiz Mewlid Etkinliğine herkesi davet ediyoruz. Bütün Bingöllü hemşerilerimizi davet ediyor ve bekliyoruz.” şeklinde konuştu. 

(Hakan Koldaş- İLKHA) 

 

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-