Bingöl'de seçim güvenliği toplantısı yapıldı
Bingöl Valisi Kadir Ekinci Başkanlığında seçim öncesi ve sonrası uyulması gereken kurallarla ilgili olarak "Seçim Güvenliği" toplantısı yapıldı.
Bingöl'de seçim güvenliği toplantısı yapıldı

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin Bingöl'de huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için alınan ve alınacak tedbirlerle ilgili bir toplantı yapıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bingöl Valisi  Kadir Ekinci “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim sürecinin ilimizde huzur ve güven içerisinde geçmesi için gerekli tedbirler alınmıştır. Seçimlerin güven içerisinde yapılması ve sona ermesi için siyasi parti yöneticilerimizin, adayların ve vatandaşlarımızın katkıları bizim için önemlidir” dedi.

Polis ve jandarmanın, seçim öncesi ve seçim sonrasında alınması gereken tedbirlerle ilgili çalışmayı hassasiyetle yürüttüğünü ifade eden Vali Ekinci, “Oy verme günü ve sonrasında herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için bütün birimlerimiz mesai mefhumu gözetmeden görevleri başında olacaklardır” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonunda, seçim süreciyle ilgili mevzuat, seçim takvimi, seçim sürecindeki yetkili birimler, seçim öncesi ve sonrası uyulması gereken yasal sorumluluklara ilişkin değerlendirmeler yapıldı. (İLKHA)

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-