Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çapak Kosova’da yapılan eğitim fuarına katıldı
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak Kosova'da yapılan eğitim fuarına katıldı.
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çapak Kosova’da yapılan eğitim fuarına katıldı

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak ve beraberindeki heyet, ‘Erasmus Ka171’ hareketliliği kapsamında Kosova’nın başkenti Priştine'de bulunan Universum College (UC) adlı yükseköğretim kurumu tarafından organize edilen ve Avrupa'nın farklı üniversitelerin de katıldığı eğitim fuarına katıldı.

Universum College (UC) adlı yükseköğretim kurumu tarafından organize edilen fuara katılan Rektör Çapak, fuarda Avrupa’nın farklı ülkelerinden üniversiteler ile Erasmus değişim programı kapsamında yapılabilecek iş birliği konularında çeşitli görüşmeler yaptı. Yapılan görüşmelerde; Bingöl üniversitesinin personel değişimi, öğrenci değişimi ve üniversitenin projelerinin yanı sıra birlikte yapılabilecek çalışmalara yönelik konular ele alındı.   Ayrıca fuara katılan ve Bingöl üniversitesinin anlaşmalı olduğu üniversitelerle karşılıklı iş birliği konusunda çeşitli görüşmeler gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Çapak, burada Kosova Türk Büyükelçisi Tunç Algılı’nın yanı sıra TİKA, Maarif Vakfı, MEB Eğitim Müşavirliği, Yunus Emre Enstitüsü, Diyanet İşleri Başkanlığı Müşavirliği ile Priştine Devlet Üniversitesine de bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek karşılıklı iş birliği konusunda fikir alışverişinde bulundu. (Haber Merkezi)



Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-