Vali Mantı’dan Bintso ve Esob ziyareti
.
Vali Mantı’dan Bintso ve Esob ziyareti

Vali  Ali Mantı, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı’nı ziyaret etti.  
 
        Ziyaret programı Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (BİNTSO) ile başladı. BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerince karşılanan Vali Mantı ziyarette, ‘yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi’. BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas da, Vali Ali Mantı’ya ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek ‘yeni bir ekip ve heyecanla ilimiz adına daha güzel işler başaracağımıza inanıyoruz’ dedi.
 
        Daha sonra Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı ziyareti gerçekleştirildi. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Ali Bayram ve Yönetim Kurulu Üyelerince karşılanan Vali Mantı, ‘esnafımızın, çarşı ve pazarın nabzını tutan odaların misyonu’na dikkat çekerek başkan ve üyelere çalışmalarında başarılar diledi. Sütaş yatırımlarının değerlendirildiği ziyarette ESOB Başkanı Ali Bayram da ‘Sayın Valimizin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.’

 

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-