Play-off'lar maçları Bingöl'de oynanacak
Şehrin Süper liginde tek temsilcisi, TFF Futsal Süper Ligi'nde play-off'u garantiledi, maçlar Bingöl'de oynanacak.
Play-off'lar maçları Bingöl'de oynanacak

Futsal (Salon futbolu)'da şehrimizi temsil edip ülkedeki en üst Lig olan Futsal Süper Lig'de mücadele eden Büyük Bingöl Spor, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi hedefi ile başladığı 2022-2023 sezonu play-off maçları için iyi bir avantaj yakalayıp 2’inci sıradaki yerini koruyup play-off ligin bitmesine 2 hafta kala garantiledi. Maçlar Bingöl'de önünde oynanacak.

Büyük Bingöl Spor kulüp sözcüsü Ömer Yılmaz, “2022-2023 sezonun son lig maçları Giresun'da devam ediyor ve ilk iki maçında Ankara Anadolubeyi Sporu ve Adana Seyhan Belediyespor mağlup eden Büyük Bingöl Spor Kulübü Karşıyaka Kapalı Spor Salonu'nda tribünlerimiz önünde oynanacak olup, ‘şehrin tanıtımı için, tamamı şehrin gençlerinden oluşan, Bingöl'ün yerli ve Milli takımı etrafında kenetlenme günüdür, Haydi Bingöl, takımına tribünlerden sahip çık’ sloganları ile taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Yoksunluklara rağmen ciddi başarılar elde eden TFF Futsal Süper Ligi'nin en centilmen takımı olan Büyük Bingöl Spor kulüp sözcüsü Ömer Yılmaz, Ciddi manada maddi sıkıntılar yaşayan kulübün ilimizin iş insanları, ileri gelenler, bürokratlar, kurum ve kuruluş yöneticilerinin desteğine ihtiyaçları bulunan kulübün açıklamasında. "Elinizi taşın altına koyun, zira ciddi sıkıntılarımız bulunmakta olup gençliğimize el uzatmak şehir gençliğimizin geleceği adına elzemdir. Zira bu topraklara vefa borcunuzdur “dedi.

Yılmaz, “Giresun maçlarının tamamlanmasına müteakip muhtemelen 29 Mayıs gibi oynanacak ilk maç da netleşince tekrar bilgi verilecek olup tribünlerden destek bekliyoruz.” İfadelerini kaydetti. (Haber Merkezi)

 

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-