Büyük Bingöl Spor finale kalarak büyük başarı sergiledi
Şehrin Süper ligde tek temsilcisi, Büyük Bingöl Spor TFF Futsal Süper Ligi'nde şampiyonluk yolunda çeyrek final play off'ta Diyarbakır temsilcisi Seyrantepe İdman Yurdu'nu birinci maçta 3-2 ikinci maçta 10-8 mağlup ederek yarı finale yükseldi.
Büyük Bingöl Spor finale kalarak büyük başarı sergiledi

Yarı final maçında da ilk maçta 6-6 berabere biten maçın ardından 2’inci maçta 10-6 kazanarak finale yükselen Büyük Bingöl Spor finale yükseldi.

Büyük Bingöl Spor'un Futsal Süper Ligi 2.sırada tamamlaması nedeni çeyrek final ve yarı final maçları Bingöl'de oynamıştı.

Klüp sorumlusu Ömer Yılmaz yaptığı açıklamada, “İstanbul Şişli SK ile final maçını oynayacak takımımız  şampiyon olması halinde TFF Futsal Süper ligi şampiyonu olup şehrimizi Dünya'nın dev takımları olan Barcelona gibi takımların olduğu UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ilimizi temsil edecekler” dedi.

Yılmaz, “Futsal (Salon futbolu)'da şehrimizi temsil edip ülkedeki en üst Lig olan Futsal Süper Lig'de mücadele eden Büyük Bingöl Spor, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi hedefi ile başladığı Ligi 2.sırada tamamlamış olup play-off final maçında İstanbul'da İstanbul Şişli SK  ile 21 Haziran çarşamba saat 18:00'de ve 22 Haziran perşembe saat 18:00'da İstanbul'da Bahçelievler Şehit Mustafa ÖZEL Spor Salonu'nda oynayacak olan Büyük Bingöl Spor Kulübü UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi hedefine ulaşması durumunda dev takımları şehrimizde izleme keyfini ulaşacak olan şehrimiz insanları için gün birlik, beraberlik günü olup omuz omuza destek zamanı olup İstanbul'da bulunan hemşerilerimizi maça davet ediyoruz.” İfadeleirnde bulundu.  

Yılmaz, “Protokol tribününde tek bir bürokratın olmadığı ve şehir protokolünce sahiplenilmeyen takım bir daha gösterdi ki şehrimizin halka hitap eden ve halk tarafından benimsenen sporseverlerin yoğun ilgisine rağmen bürokratlarının, İş insanlarının sahipsiz bıraktığı görüldü, tüm yoksunluklara ve sahipsizliğe rağmen yarı finale kadar yükselen tamamı şehrin gençlerinden oluşan takım, maçların galibiyeti sonrasında kulüp yönetimince yapılan anonslar ile galibiyetin taraftarlara armağan edildiğini belirtti.”dedi.

“Takımımız 4 dörtlük”

Yılmaz, “Sezon boyunca hedefi doğrultusunda TFF Futsal Süper Ligi'nde fırtınalar estiren takımımız 4 dörtlük dolu dizgin UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi hedefine koşuyor. Çeyrek final maçında seyir zevki yüksek temposu hiç düşmeyen maçlar ortaya çıkarmış olan Büyük Bingöl Sporu İstanbul'daki hemşerilerimizin yalnız bırakmaması çok önemlidir. Bu tarihi öneme sahip maçlarda tamamı şehrimizin gençlerinden oluşan takımımıza destek verip final maçlarında da olduğu gibi tribünleri doldurup, omuz omuza gençlerimize sahip çıkıp UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi yolunda play-off final maçlarına tüm halkımız davetlidir, unutmayın siz yoksanız biz eksiğiz." ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)



Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-