İşitme Engeli Milletvekilli aday adayından Bingöl’e Demir Çelik Fabrikası sözü
.
İşitme Engeli Milletvekilli aday adayından Bingöl’e Demir Çelik Fabrikası sözü

İşitme Engeli Naim Yayan, 24 Haziran'da yapılacak erken seçimde, AK Partiden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Partiden milletvekili olmak isteyenler için aday adaylığı başvuru süreci başlatılmasının ardından,  Türkiye genelinde olduğu gibi Bingöl’de milletvekili aday adaylıkları birer birer açıklanmaya başlandı.

Bingöl Sanayi sitesinde Mobilya malzemesi toptancılığını yapan İşitme Engelli Naim Yayan, AK Parti milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Bingöl İl Başkanlığına adaylık başvurusu ardından açıklamalarda bulunan Yayan, Milletvekili olarak Meclise gitmesi durumunda Demir maddeni açısından zengin olan Bingöl’e bir Demir Çelik fabrikasını kuracağını söyledi.

Yayan, Bingöl’de Milletvekili olarak seçilmesi halinde, bir engeli vatandaş olarak tüm engelli vatandaşların karşılaştıkları sorunlarını meclise taşıyarak, çözüme kavuşturacağını belirtti.

Naim Yayan Kimdir?

Naim Yayan, 1987 yılında Solhan ilçesinde doğdu.  İlk ve orta öğrenimini Bingöl merkez Kaleönü İlköğretim Okulu’nda bağışlayarak, 2002 yılında tamamladı. 2002 yılında orta öğrenimini Erzurum Özel Eğitim Meslek lisesinde bitirerek, 2005 yılında mezun oldu. 2010 yılında Ordu Üniversitesi Mesudiye Meslek Yüksek Okulu Mobilya ve Dekorasyon İç Tasarım bölümünü kazandı ve bazı nedenlerden dolayı eğitimini yarıda bırakmak zorunda kaldı.  2002 yılında iş hayatına atıldı. Bingöl Sanayi Sitesi’nde bir süreliğine Mermer tasarımında çalıştı. Şuan iş hayatına, Mobilya malzeme satış bayisi  olan NAKSAN orman ürünlerinde Çamsan MDF Parke Bayii işletmesi’nde aktif olarak çalışmaktadır.”        

 

 

 

 

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-