Vazanan Derneğinin düzenlediği köyler arası turnuvada şampiyon 11 Evler oldu
Vazanan Derneğinin düzenlediği 2’inci geleneksel futbol turnuvasında finale kalan takımlardan 11 Evler ve ÇotlaSpor arasında oynanan maçta şampiyon 11 Evler köyü oldu.
Vazanan Derneğinin düzenlediği köyler arası turnuvada şampiyon 11 Evler oldu

Kervansaray Halı sahada düzenlen turnuvada 11 takım ter döktü. 11 takım içerisinde şampiyon 11 evler oldu.  Finale kalan takımlardan 11 Evler ve Çotlaspor arasında oynanan final maçında gülen taraf 11 Evler oldu. Geçen yılın şampiyonu ÇotlaSpor ise ikinci oldu.

Seyir zevki yüksek, kıran kırana geçen maçta gülen taraf 4-2’lik üstünlükle 11 Evler oldu.

Turnuvanın en centilmen takımı Derebuet olurken en centilmen futbolcu ödülünün sahibi ise Ömer Becerikli oldu. Gol krallığını ise geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kimseye kaptırmayan isim Fuat Becerikli oldu.

Dernek üyeleri, Vazanan bölge köyü sakinleri ve birçok vatandaşın seyrettiği final maçı sonrasında kazanan takıma kupa hediye edilip etkinlik komisyonu üyelerine plaket ve oyunculara da madalya takdimi yapıldı.

Büyük bir heyecana ev sahipliği yapan Kervansaray halı sahası etrafında yoğun bir taraftar kalabalığı oluştu. Etkinlikte ayrıca küçük yaş gruplarına yönelik de maç yapıldı. Çocukların maçı da seyir zevki yüksek bir havada geçti.

Etkinlikte Vazanan Derneği Başkanı Dr. Abdullah Bedeva, final maçı sonrası katılımcılara kısa bir konuşma yaptı.

Bedeva konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, yapılan futbol turnuvasının birlik ve beraberliğe, kardeşlik duygularının pekişmesine ve birbirini tanımayan akrabaların bu vesileyle tanışmasına vesile olması amacıyla turnuva düzenlediklerini söyledi.

Dr. Abdullah Bedeva konuşmasında, “2’inci geleneksel futbol turnuvamızı düzenlemiş olduk. Etkinlikte emeği geçen herkese, sponsorlarımıza ve centilmence top oynayan tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Vazanan Dernek Başkanı Dr. Abdullah Bedeva

“Amacımız maneviyatı güçlü, kültürel ve medeniyet değerlerine bağlı nesiller oluşturmaktır”

Dr. Bedeva, “Bu etkinlikler güzel ve iyi olan şeyleri başarmak için bir yöntemdir. Dernek olarak etkinliklerdeki amacımız, aile bireylerini kaynaştırmak ve yeni nesillere bu duyarlılığı taşımak ve maneviyatı güçlü, kültürel ve medeniyet değerlerine bağlı nesiller oluşturmaktır. Derneğimize güç vererek bizden sonraki nesillere güzel bir gelecek ve ortam oluşturmak gayesindeyiz.” ifadelerini kullandı.  

Final maçı sonrası taraftarlar ve takımlar hatıra fotoğrafı çektirdi.                         

(Ömer Aşkın-Bingöl Basın)






Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-