Vali Usta, Solhan ilçesini ziyaret etti
İlçe ziyaretlerini sürdüren Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, doğal ve kültürel zenginlikleri ile öne çıkan Solhan ilçesini ziyaret etti.
Vali Usta, Solhan ilçesini ziyaret etti

İlçe ziyaretine Kaymakamlık ile başlayan Vali Ahmet Hamdi Usta, kaymakamlık önünde ilçe protokolü tarafından karşılandı. Sıcak karşılama için teşekkür eden Vali Usta, Kaymakam Muhammed Çetin’den ilçede yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Solhan ilçesindeki programlarına belediye ziyareti ile devam eden Vali Usta, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’dan ilçenin altyapı çalışmaları ve devam eden projeleri hakkında bilgi alarak, Solhan halkına kazandırılacak yeni hizmetler için başarılar diledi.

İlçe merkezinde esnaf ziyaretleri de yapan ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Ahmet Hamdi Usta, misafirperver Solhan halkı ile tanıştı, birlikte çay içerek bir süre sohbet etti. Bingöl’deki görevi için ‘Hayırlı olsun’ dileklerinde bulunan halka teşekkür eden Vali Usta, esnafa hayırlı ve bol kazanç dileklerinde bulundu.

Son olarak Arakonak Belde Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Usta, Başkan Mustafa Döner’den Beldede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Arkaonak Beldesine de esnaf ziyareti yapan ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Usta, "Burada sizlerle beraber olmaktan, büyük bir memnuniyet ve mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. İçtenliğiniz ve yakınlığınız için teşekkür ederim" dedi. (Haber Merkezi)

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-