Duaya davet!
Bingöl’ün sevilen simalarından olan HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilat Başkanı önceki dönem HÜDA PAR Bingöl il Başkanı Orhan Açıkbaş’ın sağlığı ile ilgili üzücü haber geldi.
Duaya davet!

Orhan Açıkbaş’ hastane odasında sevenlerine yazdığı mesajda, rahatsızlığı nedeniyle biyopsi sonucu pankreas ve karaciğerde oluşan kitleden dolayı ilaçlı kemoterapi dozuna Ankara'da başlatılacağı bildirildi.

HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilat Başkanı önceki dönem HÜDA PAR Bingöl il Başkanı Orhan Açıkbaş, yakalandığı amansız hastalık nedeniyle Ankara’da tedavi altına alındı. Tüm dostlardan dua talebinde bulunan Açıkbaş, Rabbine olan teslimiyeti ve tevekkülü ile hastalık sürecinde örnek bir duruş sergileyerek sevenlerine de bir mesaj gönderdi.

Açıkbaş, mesajında, dünya hayatının bir imtihan olduğunu, elbette inanan bir müminin hayatında hastalık, sağlık, lütuf ve musibet gibi hayatın acı tatlı esintileri olacağını hatırlatarak önemli olan miminin bu durumlar ile karşılaştığında istikametini bozmaması gerektiğini vurguladı.  

HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilat Başkanı Orhan Açıkbaş’ın yazdığı mesajın tamamı:

“Bismihi subhanehu

Allah'a hamd Resulüne salât ve selâm olsun.

Kıymetli dostlar uzun zamandır rahatsızlığım nedeniyle vermiş olduğumuz biyopsi sonucu pankreas ve karaciğerde oluşan kitleden dolayı ilaçlı kemoterapi dozu Ankara'da başlatılacaktır. Bundan sonraki dozlar Elazığ'da yapılacaktır.

Hastalık ve musibetler insanları ölçen mihenk taşlarıdır.

Kıymetli dostlar, Dünya bir imtihandır elbette inanan bir mümin, hastalık, sağlık, lütuf ve musibet gibi hayatın acı tatlı esintileri olacaktır önemli olan bunlar ile karşılaştığı zaman, istikametini bozmamalıdır.

Hz. Peygamber (s.a.v) buyurduğu gibi Allah, indirdiği her hastalığın muhakkak şifasını da vermiştir. Bu hastalığı inşallah birlikte atlatacağız çünkü dostun duası huzur verir, muhabbeti ömür verir. Her hastalık Müslümana bir şifadır, bazı hastalıklar insanın nefsini temizler bazısı da günahlarını. Rabbim bu hastalığı ihlâsımızın artmasına, takvamıza, sabrımıza, günahlarımıza, affımıza ve ebedi saadetimize vesile kılsın. Bu süreçte arayan, arayıp ulaşmayan, dua eden, mesaj gönderen tüm dostlarımızdan Allah razı olsun Rabbim sizlerin de hastalarınıza şifa versin, ölmüşlerinize rahmet etsin. Yoğunluktan dolayı sizlere dönüş yapamadık hakkınızı helal ediniz. Rabbim eksikliğinizi vermesin iyiki varsınız.”

Orhan Açıkbaş, HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilat Başkanlığının yanında Bingöl’de ve Türkiye’nin farklı illerinde bulunan Seyfan ailesinin oluşturduğu Seyfan Der Başkanlığı ve Bingöl’de birçok STK’nın içinde bulunduğu Bingöl Sivil Toplum Dayanışma Platformu (BİNSİDAP) sözcülüğü ve İnzar Turizm acenteliğinin Bingöl Müdürlüğü görevini yürütmekteydi.

(Ömer Aşkın-Bingöl Basın) 

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-