Hüda Par Bingöl İl Başkanlığından Aksa Tufanına Destek
Hüda Par Bingöl İl Başkanlığı, "Aksa Tufanı'na Destek" nöbet çadırını PTT kavşağında açtı.
Hüda Par Bingöl İl Başkanlığından Aksa Tufanına Destek

  Açılan çadır hakkında açıklamada bulunan Hüda Par Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya şunları söyledi:

 “Malumunuz 20 güne yakındır Siyonist İsrail, Filistin’e karşı, Gazze Müslümanlarına karşı yapmışolduğu zulümlerinden baskılarından dolayı bizde Filistin davasını, mücadelesini diri tutmak için çadırlarımızı kurduk ve bu çadırlarımız bu süreç devam ettiği sürece burada olacak inşallah. Halkımız bu konuda duyarlıdır Filistin konusunda Gazze konusunda halkımız duyarlıdır. Dolaysıyla biz bu duyarlılığı diri tutmak için böyle bir etkinliğe başvurduk.“ 

 Dünyanın gözü önünde Müslüman kardeşlerimize karşı yapılan saldırıların haddi hesabı yok. Bingöl’de özellikle sivil toplum kuruluşlarının yapmış olduğu basın açıklamaları, yürüyüşler sabah namazları programlarında ve bütün etkinliklerde katkılarımız oldu. Bundan sonrada yapılacak bütün etkinlikler dede Allahlın izniyle biz yanlarında olacağız.  Kim bu anlamda bir şeyler dile getiriyorsa ve diri tutmaya çalışıyorsa Filistin meselesini ki filisin meselesi derken aslında Filistin meselesi değildir bu bütün dünya Müslümanların meselesidir, çünkü Filistin dünya Müslümanları için önemli bir yerdir dolaysıyla bu anlamda kim bir şeyler yaparsa biz destekçi olacağız. Bugüne kadar destek verdiğimiz gibi bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz. Gençlik kollarımızın sabah namazları, dua programları ve benzeri programları oldu. Bundan sonrada programlarımız devam edecektir. Siyonist israilin ve Amerika’nın zulümleri bitene kadar bu ve buna benzer farklı programlarımız devam edecek.

 Tüm halkı, "AksaTufanı'na Destek" nöbet çadırına katılmaya ve Filistinli kardeşlerimizinyanında durmaya davet ediyoruz. Dayanışmanın gücü ile birlikte, umuyoruz ki zaferve özgürlük Filistin topraklarına yeniden gelecektir.





Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-