Zümra Bebek, Hayata Tutunuyor
Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 hastası zümra bebek için kermes düzenleniyor.
Zümra Bebek, Hayata Tutunuyor

Malatya'da 6 Şubat Depremi'nde annesinin karnında depreme yakalanan Zümra bebek, ailesinin deprem sonrası göç etmesiyle İstanbul'da dünyaya geldi. Ancak, küçük Zümra'ya Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 teşhisi konuldu. İşyeri ve evlerini depremde kaybeden Gülşah ve Tayfur Göğebakan çifti, Zümra bebek için daha uygun bir yaşam şartları arayışında olduklarından dolayı Bingöl'e gelmek durumunda kaldılar.

14 Ocak tarihinde saat 11:00 - 19:00 arasında, SMA Tip-1 hastası Zümra bebek için yardım kermesi düzenlenecek. Kermese tüm halk davetlidir ve katkılarınız büyük önem taşıyor.

Kermes Yeni Bingöl Otel altında, PTT Kavşağı'nda gerçekleşecek. Zümra bebek ve ailesine destek olmak amacıyla düzenlenen kermeste, çeşitli el emeği ürünleri, yiyecekler ve hediyelikler satışa sunulacak. Gelirin tamamı Zümra bebek'in tedavi masraflarına yönlendirilecek.

Zorlu bir süreçten geçen Zümra bebek için yapılacak bu etkinlik, aynı zamanda SMA Tip-1 hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacını taşıyor. Siz de bu anlamlı etkinliğe katılarak, Zümra bebek ve ailesine destek olabilirsiniz.

Katılım için adres bilgisi ise Yeni Bingöl Otel altı, PTT Kavşağı'dır. 



Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-