HÜDA PAR, 4 il ve 10 ilçe ve 1 belde belediye başkan adaylarını tanıttı
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde yarışacak; 4 il, 10 ilçe ve 1 belde belediye başkan adayını tanıttı.
HÜDA PAR, 4 il ve 10 ilçe ve 1 belde belediye başkan adaylarını tanıttı


HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu katılımıyla, Bingöl Belediye Konferans Salonunda, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için bazı il ve ilçelerin belediye başkan adayları tanıtıldı.

Buna göre; Malatya Büyükşehir il Belediye BaşkanI adayı İlker Dönmezer, Bingöl il Belediye Başkanı adayı Yunus Emiroğlu, Elazığ il Belediye Başkanı adayı Yasin Kavaklı, Erzincan İl Belediye Başkanı adayı Yusuf Sezgin, Karlıova ilçe Belediye Başkanı adayı Yavuz Bingöl, Genç ilçe Belediye Başkanı adayı Ramazan Güner, Solhan ilçe Belediye Başkanı adayı Nihat Kanat, Korkut ilçe Belediye Başkanı adayı İbrahim Elitaş, Varto ilçe Belediye Başkanı adayı Nesim Yılmaz, Karakoçan ilçe Belediye Başkanı adayı İsmail Kahraman, Kovancılar ilçe Belediye Başkanı adayı Metin Suiçer, Yazıhan İlçe Belediye Başkanı adayı Fehmi Yılmaz, Battalgazi ilçe Belediye Başkanı adayı Halil Yıldırım, Yeşilyurt İlçe Belediye Başkanı adayı Şahin Arslan, Hasköy Belde Belediye Başkanı adayı Barış Ongür oldu.


Bingöl il Belediye Başkan adayı Yunus Emiroğlu kimdir?

1980 yılında Bingöl’ün Solhan ilçesinde doğdu. İlkokul ve ortaokulu Solhan’da okudu. Lise eğitimini Elâzığ İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 2002 yılında Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Radyo ve TV Programcılığı Bölümünden 2012 yılında mezun olan Emiroğlu, uzun yıllar medya sektöründe hizmet etti. Yaklaşık 10 yıl REHBER TV’de Ana Haber Bülteni ile birlikte çeşitli yorum programları hazırlayıp sundu. “Diksiyon Eğitimi ve Hitabet Teknikleri” adıyla yayınlanmış bir kitabı bulunan Emiroğlu, halen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Karlıova ilçe Belediye Başkan adayı Yavuz Bingöl kimdir?

1977 yılında Bingöl’ün Karlıova ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Karlıova ve Bingöl’de tamamladı. İmam Hatip Lisesi mezunudur. İletişim ve elektronik sektöründe ticaret yapan Bingöl, halen bu alanda ticari faaliyetlerini sürdüren şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

Karlıova Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği KAR-DER yönetim kurulu üyeliği yaptı ve Karlıova’da sivil toplum alanında çeşitli faaliyetlerde bulundu.

HÜDA PAR ile siyasete atıldı ve HÜDA PAR Karlıova İlçe Başkanlığını yaptı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Genç ilçe Belediye Başkan Adayı Ramazan Güner kimdir?

1972 yılında Bingöl’ün Genç ilçesinde doğdu. İlk, orta ve liseyi Diyarbakır’da okudu. Anadolu Fakültesi ilahiyat ön lisans mezunu. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Evli ve 4 çocuk babası.

Solhan ilçe Belediye Başkan adayı Nihat Kanat kimdir?

1975 yılında Bingöl Solhan ilçesinde doğdu. İlk ve orta eğitimini Solhan ilçesi YBO’da okuyan Kanat, lise eğitimini Bingöl’de tamamladı. Kanat, yaklaşık 10 yıl boyunca İlke Haber Ajansı, Doğruhaber Gazetesi Bingöl İl Temsilciliğini yaptı. Sivil toplum kuruluşlarında önemli görevlerde bulunan Kanat, sırasıyla Bingöl Gazeteciler cemiyeti, Solaxan Aşiret Derneği, Bingöl Doğa Kültür, Tarih ve Tanıtım Derneği başkan yardımcılıklarını yaptı. Halen Solaxan Aşiret Derneği başkan yardımcılığını yapan Kanat, HÜDA PAR Bingöl il yönetim kurulu üyesi ve Solhan Haber Gazetesi ortaklarından olup basın hayatına devam etmektedir. Kanat, evli bir çocuk babasıdır.       


Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-