Emiroğlu ''Şehrin gerçekleri ortada ve hepimizin malumu''
Hüda Par Bingöl belediye başkan adayı Yunus Emiroğlu seçim çalışmaları kapsamında şehrin esnafı ile görüşüp sorunlarının farkında olduklarını ve bu işin hakkından geleceklerini vurguluyor.
Emiroğlu ''Şehrin gerçekleri ortada ve hepimizin malumu''

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala Belediye Başkan adayları halk ile buluşmalarına devam ediyor. Dengeleri değiştireceği düşünülen HÜDA PAR Belediye başkan adayı Yunus Emiroğlu seçim çalışmaları kapsamında şehrin tümüne dokunmayı amaçlıyor. Halkın büyük teveccühüyle karşılaştıklarını belirten Emiroğlu; ''Memleketimiz şirin ve güzel bir memleket. Buraya yapılacak hizmetler çok büyük çabalar ve paralar gerektiren gayretler değil. Büyük şehirlerin bir ilçesi kadar olan memleketimizin bu kadar sahipsiz bırakılması ve ihmal edilmesi kabul edilir bir durum değil. Temel hizmetlerde dahi bu kadar sorunun yaşanmasının açıklamasını yapmakta zorlanıyoruz. İktidara en üst seviyeden destek vermiş bir halkın aldığı karşılık bu olmamalıydı.

Emiroğlu konuşmasında; Şehrin gerçekleri ortada ve hepimizin malumu. 20 yıldır bu halktan alınan desteğin karşılığı bu olmamalıydı. Belediyeler hizmet yeridir ve halk sizi o makama getirmişse sizin bu halka hizmet etmeniz en öncelikli göreviniz olmalı. Ancak ne yazık şehrimizden her seçimde meclise gönderilen vekillerimize rağmen, bakanlarımıza rağmen ve şu an cumhurbaşkanlığı yardımcılığı yapan hemşerimize rağmen bu şehir hak ettiği yerde değil. Sağlıktan trafiğe, temizlikten istihdama hemen hemen her alanda eksilerdeyiz maalesef. Bu halk sizden kendilerine ayrıcalıklı davranmanızı istemiyor temel haklarını bari yerine getirin. 

''Halkımızın teveccühüyle kazanacağımıza inanıyoruz''

Bu yola halka hizmet için çıktıklarını vurgulayan Emiroğlu şunları dile getirdi; Bizler bize düşeni en iyi şekilde yerine getireceğiz ve her yönüyle halkımıza kendimizi davamızı anlatacağız. Meselemiz birilerine düşmanlık etmek, makamlarına göz dikmek olmadı. Ancak gerçeklere de gözlerimizi kapatacak değiliz. Makam sahiplerinin ehil olmadıklarını gördüğümüz için çıktığımız bu yolda halkımızın yardımıyla kazanacağımıza dair umudumuz tam. 

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-