Yapıcığoğlu: '' Siyasetimizin merkezinde adalet olacak''
Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçim lokali açılışında halka hitap etti.
Yapıcığoğlu: '' Siyasetimizin merkezinde adalet olacak''

Bingöl'de 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Hacılar Camii mevkiinde düzenlediği seçim lokali açılışında  vatandaşlara hitap etti. Yapıcıoğlu, insan merkezli siyasetin önemine vurgu yaparak, adaletin ve insan haklarının önemini vurguladı. Ayrıca, Gazze'deki zulme dikkat çekerek, mağdurlara yardım etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti ve "Gazze'deki zulüm sona erinceye kadar konuyu gündemde tutacaklarını, insanları harekete geçirmeye teşvik edeceklerini" ifade etti.

Yapıcıoğlu, siyasi anlayışlarını dört kavram üzerinden açıkladı: adalet, emanet, ehliyet ve liyakat. Adaletin Allah'ın bereketi olduğunu ve her durumda adaletten ayrılmamanın önemini vurguladı. Emanet kavramıyla ilgili olarak, insanların dünyaya bir emanet olarak geldiğini ve sahip oldukları her şeyin emanet olduğunu belirtti. Ehliyet ve liyakat ilkelerinin önemine de değinen Yapıcıoğlu, aday belirleme sürecinde bu kriterlerleri gözettiğini ifade etti.

Son olarak, Bingöl'e hizmet etmeyi amaçladıklarını ve siyasi çıkarlar yerine memleketin çıkarlarını gözetmeye devam edeceklerini belirterek seçim lokali açılışını gerçekleştirdi.





Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-