​ Hayat Namazla Güzeldir etkinliği düzenlenecek
Kuran Nesli Platformu tarafından her yıl gerçekleştirilen “Hayat Namazla Güzeldir” programı 15 Eylül Pazar günü Bingöl’de düzenlenecek.
​ Hayat Namazla Güzeldir etkinliği düzenlenecek

Yaşları 7 ile 10 arasında değişen çocuklara başta namaz olmak üzere birçok alanda eğitimler veren Kuran Nesli Platformu, yoğun öğretim süreci sonunda programlara katılan çocuk ve ailelerine yönelik “Hayat Namazla Güzeldir” etkinliği düzenliyor.

7-10 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR NAMAZ KILMAYI ÖĞRENDİ
Bingöl’de gerçekleştirilecek etkinlik hakkında konuşan Kuran Nesli Platformu Bingöl İl Temsilcisi İdris Görgülü, programı düzenlemelerindeki amacı ve etkinliğin içeriği hakkında şunları söyledi: “15 Eylül Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi’nde bulunan Kent Parkında İnşallah ‘Hayat Namazla Güzeldir’ programı düzenleyeceğiz. Kuran Nesli Platformu olarak her yıl Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde 7-10 yaş arası çocuklarımıza namaz eğitimlerinden sonra final olarak böyle bir program gerçekleştiriyoruz” dedi.

ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK
Programı düzenlemelerindeki amaca değinen Görgülü, “Bilindiği üzere Hz. Muhammed (s.a.v), “7 yaşında çocuklarınıza namazı öğretiniz” diyor. Bizde bu programın amacı olarak çocuklarımızı 7 yaşında namaza başlatmak, Allah’a kulluğu öğretmek ve çağımızın getirmiş olduğu kötülüklerden muhafaza edip namaz kalesi içerisine yerleştirmekle beraber gelecek nesillerimizi de muhafaza etmektir. Bu münasebetle yıllardır gerçekleştirdiğimiz programlarla ciddi manada verim aldık. İnşallah bundan sonrada bu tür programlarımız devam edecektir” diye konuştu.

15 EYLÜL’DE KENT PARKA DAVET EDİYORUZ
Etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğunu kaydeden Görgülü, “Bu hafta sonu yapacağımız programı, her etkinliğimizde olduğu gibi Allah’ın kelamı ile başlayıp bereketlendireceğiz. Çocuklarımız namaz kılacak, oyun, ilahi ve şiir seslendirecekler. Bu şekilde çocuklarımızın başarmış olduğu güzel ahlakı diğer çocuklarımız ve ailelerinin de böyle bir programa dahil olmasını istiyoruz. Bu münasebetle Bingöl’de ki tüm halkımızı pazar günü saat 16.30’da Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi’nde bulunan Kent Parka davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kategori: Eğitim
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-