Ramazan öncesi denetimler sıkılaştırıldı
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı öncesinde iş yerlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.
Ramazan öncesi denetimler sıkılaştırıldı

Unlu mamuller, et ürünleri, marketler, kahvehane ve internet kafeleri denetleyen zabıta ekipleri, iş yerlerinin ruhsatlı, sağlıklı ve hijyenik olması konusunda esnafları uyardı. Eksiklikleri belirlenen ve kurallara aykırı durumları tespit edilen işyeri sahipleri de uyarılarak, eksikliklerinin giderilmesi için süre verildi.

Belediye Başkanı Yücel Barakazi denetimlere ilişkin yaptığı açıklamada, vatandaşların Ramazan Ayı’nı huzur içerisinde geçirebilmeleri ve güvenle alışveriş yapabilmeleri için her türlü önlemin alınacağını söyledi.

Barakazi, “Ramazan ayı öncesi denetimlerimizi sıklaştırdık. Halkımızın ramazan ayını en güzel şekilde geçirmesi için çalışıyoruz. Özellikle insan sağlığını ilgilendiren konularda çok daha hassas ve dikkatli olmalıyız. Bingöl Belediyesi olarak insan sağlığını ilgilendiren konularda çok duyarlıyız. Vatandaşlarımızın huzur içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri için özellikle gıda üretim ve satışının yapıldığı iş yerlerini sıkı bir şekilde denetleyeceğiz. Ramazan ayı boyunca da bu denetimlerimiz sıklıkla devam edecektir. Usule uygun olmayan, insan ve çevre sağlığını tehdit ettiği belirlenen esnaf ve kişilere yasalara uyarınca cezai işlem uygulanacaktır” diye konuştu.






Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-