Her gün 2 bin kişiye sıcak aş
Bingöl Belediyesince oluşturulan Ramazan sokağında kurulan iftar çadırında her gün 2 bin kişiye sıcak yemek ve tatlı ikram ediliyor.
Her gün 2 bin kişiye sıcak aş

 Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve Eşi Pervin Barakazi, Ramazan ayı dolayısıyla çarşı merkezinde oluşturulan Ramazan sokağını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

 Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Barakazi ve eşi, iftar çadırında kazanların başına geçerek vatandaşlara yemek ikramında bulundu. Başkan ve eşini karşılarında gören ihtiyaç sahipleri, ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

 Barakazi, burada yaptığı açıklamada, 2 bin kişilik iftar sofrasında vatandaşlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

 Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan’ı Şerif’in tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyen Barakazi, şunları söyledi: “Ramazan; bereket, rahmet, mağfiret, kardeşliğin doruğa çıktığı ve her anlamda manevi yönden yenilendiğimiz yeni bir ay. Bizleri bir kez daha bu mübarek aya kavuşturan Rabbimize hamdolsun. Mübarek Ramazan ayının ilk gününde vatandaşlarımızla orucumuzu açtık. Geleneksel olarak oluşturduğumuz Ramazan sokağımızda bu yıl 2 bin vatandaşımıza sıcak aş ikram edeceğiz. Sokağımızda oluşturduğumuz 20 dekoratif dükkânda çeşitli ürünlerin satışını gerçekleştirecek. Ay boyunca Hükümet Konağı önünde çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Cenab-ı Hak’tan Ramazan ayının feyz ve bereketinden herkesin yararlanmasını, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermemelerini istiyoruz.”



Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-