Bingöl Üniversitesi, İŞKUR ve KOSGEB yeni girişimciler için protokol imzalandı
Bingöl Üniversitesi, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve KOSGEB Müdürlüğü tarafından girişimcilik eğitim protokolü imzalandı. Protokolün imzaları Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, İŞKUR Müdürü Halis Erdoğan ve KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir tarafından atıldı.
Bingöl Üniversitesi, İŞKUR ve KOSGEB yeni girişimciler için protokol imzalandı

Bingöl Üniversitesi, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve KOSGEB Müdürlüğü işbirliğinde 500 kişiye yönelik girişimcilik eğitim protokolü imzalandı.  Bingöl Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak,  İŞKUR Müdürü Halis Erdoğan ve KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir katıldı.

Rektör Prof. Dr. Çapak,  İŞKUR Müdürü Erdoğan ve KOSGEB İl Müdürü Özdemir tarafından atılan imzaların ardından protokolün yeni girişimci adaylarına ve tüm taraflara hayırlar getirmesi temenni edildi.

İmza töreninin ardından yapılan ortak açıklamada; “Girişimcilik Eğitim Programları, girişimciliğin geliştirilmesi, yaygınlaştırılması, ekonomide yeni işlerin yaratılması ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması ve bunların geliştirilmesi ve meslek sahibi kişilerin kendi işini kurmalarını teşvik etmek amacıyla düzenlenmekte olup yeni girişimciler için önemli bir basamaktır.

Katılımcı adayları İŞKUR’a şahsen ve KOSGEB’e e-devlet üzerinden başvuru yapabilirler. Başvurular 4 dönem halinde alınacak olup bunlar; 15-23 Mayıs 2018, 04-12 Haziran 2018, 2-11 Temmuz 2018, 1-9 Ağustos 2018 olarak belirlenmiştir.

Eğitimler Üniversitemize bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde, Genç ve Solhan Meslek Yüksek Okulunda verilecektir” ifadelerine yer verildi.


Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-