HÜDA PAR Vekil Adayları Genç Halkı ile iftarda buluştu
HÜDAPAR Genç ilçe teşkilatı tarafından ilçede iftar programı düzenlendi. İftar programına katılan HÜDA PAR Bingöl 1’inci sıra milletvekili adayı Hamdullah Tasalı yaptığı konuşmada, “Siyasetimizin merkezine insanı ve adaleti koyduk.” dedi.
HÜDA PAR Vekil Adayları Genç Halkı ile iftarda buluştu

İftar programında vatandaşlara hitap eden Tasalı, HÜDAPAR olarak insanı ve adaleti siyasetlerinin merkezine koyduklarını belirterek, “24 Haziran’da bir seçim yapılacak. Sizin bir evladınız olan biz adaylara sizden destek istiyoruz. HÜDAPAR olarak önceliğimiz adalettir. Yeryüzünde en değerli varlık insandır. İnsanın merkezinde olmadığı bir şeyin değeri yok. Siyaset de insan içindir. Biz de bunun için insan diyoruz. Biz de HÜDAPAR olarak insanı merkeze aldık. İnsanlar adaletle yaşar, tolumlar adaletle var olur. Devletler adaletle uzun ömürlü olur. Adaletin olmadığı yerde huzur olmaz, barış olmaz, kardeşlik olmaz. Bundan dolayı biz HÜDAPAR olarak siyasetimizin merkezine adaleti ve insanı koyduk.” ifadelerini kullandı.

“Hak,hukuk ve adalet gibi alanlarda vahim bir durumdayız”

Yapılan bir araştırmada, Allah’ın emrettiği hak, hukuk, adalet ve insan haklarına saygı gibi alanlarda aralarında 67 İslam ülkeleri ve Türkiye’nin son sıralarda yer aldığını belirten Tasalı, “Bu vahim, acı bir durumdur. Ne yapıp edip ülkemizi hak, hukuk, doğruluk, adalet gibi alanlarda birinci sıraya taşımamız lazımdır. Aksi halde kan ve gözyaşı asla bitmeyecektir. Bunun için biz HÜDA PAR olarak siyasetimizin merkezine insanı ve adaleti koyduk. İnşallah hep birlikte bu güzel değerleri ülkemizde hâkim kılmak için mücadele vereceğiz. Sizler de bize destek verirseniz bizler bu yolda ilerleyerek, bu ilahi değerleri güçlendirmeye devam edeceğiz. Biz diyoruz ki, bu defa HÜDA PAR, doğrusu HÜDA PAR…” diye konuştu.

“Sizin bize, bizim de size ihtiyacımız var”

Yalandan, kavgadan, aldatmadan uzak, doğru bir siyaset yürüteceklerini vurgulayan Tasalı, “Yıllardır ülkemizde siyaset; kavgadan, yalandan, aldatmadan, kandırmadan başka dönmedi bize. Bu nedenle bizler siyasetimizin merkezine hakkı, olgunluğu insanı, şefkati merhameti aldık. Hep birlikte el ele tutuşarak ülkemize ahlakı, erdemi, hakkı, adaleti tesis etmek için mücadelemizi yükseltmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bunun için sizin desteklerinize ihtiyacımız var. Sizin bize, bizim de size ihtiyacımız var.”ifadelerini kullandı. İftar programından sonra HÜDA PAR Milletvekili adayları İlçe’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.









Kategori: Genç
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-