Belediye eziyet çektiriyor!
Bingöl Belediyesi, yaz boyunca yapmadığı yol çalışmalarını yağışlarla birlikle başlatarak vatandaşlara eziyet çektiriyor.
Belediye eziyet çektiriyor!

Doğalgaz çalışmaları nedeniyle kazılan yolları yaz aylarında yapmayarak vatandaşları toza mahkum eden belediye, sonbahar aylarında çalışmaya başlayınca yollarda çamur oluştu.

Yaz aylarında tozla boğuşan vatandaşlar şimdi de çamurla boğuşmak durumunda kalıyor.

Doğalgaz çalışması nedeniyle kazılan yolların parası Bingöl’ün doğalgaz çalışmalarını yürüten Doğugaz firması tarafından karşılanmasına rağmen Bingöl Belediyesi yıl boyunca çalışma yapmayarak vatandaşları toza mahkum etti.

Sonbahar ile birlikte bozulan yolların onarılması için çalışma başlatan belediye, çalışmaları gelişigüzel yürüterek şimdi de vatandaşları çamura mahkum etti.

Kültür Mahallesi Kınalı Caddesi Turgut Özal Anaokulu önünde günler öncesinden kazılmaya başlanan yollar yapılmazken, dün başlayan yağışlarla birlikte yollarda çamur oluştu. Anaokulu öğrencileri çamurlar içerisinde okullarına gidip gelmek zorunda kaldı.

Çalışmaların sonbahar aylarına bırakılmasına tepki gösteren vatandaşlar, belediyenin ilgisizliğinden yakındı.

Çocukların çamurlu yollardan geçerek okula gitmek zorunda kaldığını belirten vatandaşlar, “Yağışlı havada ne kadar sağlıklı yapılır bilmiyoruz ama çocukların bu eziyetten biran önce kurtarılmasını istiyoruz” dediler.

Kaynak: Bingöl Kenthaber

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-