İyilik Kervanı Bingöl'e gelecek
İyi Parti tarafından oluşturulan ‘İyilik Kervanı Yollarda’ isimli proje kapsamında birçok milletvekili ve üyenin yer aldığı bir heyet yarın Bingöl’e gelip merkez ve ilçelerde vatandaşla buluşacak.
İyilik Kervanı Bingöl'e gelecek

İyi Parti tarafından oluşturulan ‘İyilik Kervanı Yollarda’ isimli proje kapsamında birçok milletvekili ve üyenin yer aldığı bir heyet yarın Bingöl’e gelip merkez ve ilçelerde vatandaşla buluşacak.

Vatandaşın sorunlarını dinlemek için birçok ile ziyaretlerde bulunan ‘İyilik Kervanı’nın Bingöl’e gelecek heyetinde şu isimler yer alacak; Grup Başkan Vekili İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Tekirdağ Milletvekili Enes Kaplan, Hemşerimiz Genel İdare Kurulu Üyesi Cevat Saraç, Genel İdare Kurulu üyesi Ayhan Bölükbaşı,  Genel İdare Kurulu Üyesi Almira Maraş.

Bingöl’de vatandaşla buluşacak heyet bunun dışında STK’ları da ziyaret ederek kent hakkında bilgiler alacak. Yerel seçimler öncesi kentlerin problemlerini tespit edecek heyet daha sonra yerel seçim çalışmalarını bu çalışmalara göre şekillendirecek.

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-