"Her ne hikmetse açılışların tümü seçimlere denk geliyor"
CHP İl Başkanı Ahmet Bazancir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz’ın geçtiğimiz gün yaptığı açıklamasında söylediği “yaşlanmadan zengin bir toplum olmayı başaracağız” sözlerine tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın, Bingöl Üniversitesi'nde gerçekleşen bir panelde kullandığı “Yaşlanmadan Zengin bir toplum olmayı başaracağız” sözlerine tepki göstererek bir açıklama yatı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ahmet Bazancir, “Vatandaşlarımızın bu krizle nasıl baş edeceği bir ortamda bundan daha güzel bir söylem olamaz Tebrik ediyorum sayın vekilimiz işte krizden kurtulmanın tek çözüm yolu” dedi.

"Her ne hikmetse açılışların tümü seçimlere denk geliyor"

Bazancir, açıklamasında şunları söyledi: “Konuşmasında aynen şunları söylüyor; ‘Yaşlanmadan Zengin bir toplum olmayı başaracağız' İnşallah sayın vekil. Yerel seçimler nedeniyle AKP Milletvekillerimizin açılıştan açılışta gitmeleri elbette sevindirici, ancak her ne hikmetse açılışların tümünün seçimlere denk gelmesi düşündürücü. Ülkemizin ekonomik bir krizde olması, Vatandaşlarımızın bu krizle nasıl baş edeceği bir ortamda bundan daha güzel bir söylem olamaz. Tebrik ediyorum sayın vekilimiz işte krizden kurtulmanın tek çözüm yolu ‘Yaşlanmadan Zengin Bir Toplum Olmayı Başarmak' siz başardınız sayın vekil. Soruyoruz vatandaş nasıl başaracak?”

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-