Vali Ekinci Salcan ve Belgin ailelerini ziyaret etti
Vali Kadir Ekinci, şehit ve gazi aileleri ziyaretleri kapsamında Salcan ve Belgin ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Vali Ekinci Salcan ve Belgin ailelerini ziyaret etti

Vali Ekinci şehit ve gazi aileleri ziyaretlerine ilk olarak, Nisan 2017’de hayatını kaybeden Güvenlik Korucusu Mansur Salcan’ın Kültür Mahallesinde ikamet eden ailesi ile başladı. Salcan ailesinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Ekinci, ‘Şehit aileleri emanetlerimizdir. Devlet ve millet olarak şehitlerimizin aziz hatıralarını daima canlı tutacak ve şehitlerimizin aile fertlerine her türlü maddi ve manevi yardımı yapmaktan geri durmayacağız’ dedi.

Ziyaret programının ikinci kısmında Belgin ailesi ziyaret eden Vali Ekinci, 29 Ekim 2011 tarihinde hayatını kaybeden Nesibe Belgin ve oğlu Veysel Belgin’in Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden ailesi ile bir araya geldi. Aile fertleri ile tanışan ve taleplerini dinleyen Vali Ekinci, ‘Vatan, millet, bayrak gibi değerler uğruna şehadet mertebesine ulaşan şehitlerimizin aile fertleri bizlerin emanetidir. Kapılarımız şehit ve gazilerimizin ailelerine daima açık olacaktır.  Bizler de her fırsatta şehit aileleri ile bir araya gelecek ve şehitlerimizin aziz hatıralarını yad edeceğiz inşallah. Bütün şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum’ dedi.

Vali Kadir Ekinci’ye ziyaret progmanıda eşi Tuba Ekinci, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü M.Emin Çakan ve İl Müftü Vekili Mehmet Hadin Tutkal eşlik etti.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-