CHP İl Başkanı’ndan Cevdet Yılmaz’a çok sert sözler
Cevdet Yılmaz’ın Millet İttifak’ı HDP ile gizli ittifak yapmış sözlerine basın açıklamasıyla cevap veren CHP Bingöl İl Başkanı Ahmet Bazencir, Yılmaz’a sert sözlerle yüklendi.
CHP İl Başkanı’ndan Cevdet Yılmaz’a çok sert sözler

Cevdet Yılmaz’ın Millet İttifak’ı HDP ile gizli ittifak yapmış sözlerine yazılı bir basın açıklamasıyla cevap veren CHP Bingöl İl Başkanı Ahmet Bazencir şu ifadelere yer verdi: “21 Şubat 2019 tarihli yerel gazetelerin manşetinde AK Parti Bingöl Milletvekili sayın Cevdet Yılmaz’ın ilginç ve bir o kadarda iftira dolu söyleşisine tanık oldum. Asıl olan yazının içeriğindeki ittifak yapan millet ittifakını kötülemek Millet ittifakı HDP ile gizli ittifak yapmışmış; CHP öyle üstü kapalı ya da gizli ittifaklar içinde olmadığını söylüyor siz ve yandaş kanallarınız partimizi bıkmadan, usanmadan karalamaya devam ediyorsunuz. At çamuru izi kalsın iftira dolu bu söylemlerine halkın inandığını mı sanıyorsunuz, söylenecek başka bir söyleminiz yok muydu? Örneğin 17 yıllık iktidarınızda kendi ilinize yaptıklarınızı ve yapamadıklarınızı anlatmanız daha iyi olmayacak mıydı? Basın ve medya yoluyla seçmenleri etkileyeceğinizi sanıyorsunuz aslında sizde tüm bu söylediklerinize inanmadığınızı biliyorum bir başkasının söylemini tekrarlama çabasından başka bir şey ifade etmiyor sayın vekil.

Bizim ittifakımız halkın tüm bileşenleri ile 6 Milyon oy almış bir siyasi partiyi teröristlikle suçlamaya çalışacağınıza elinizde varsa belgelerle niye kapatmaya çalışmıyorsunuz? Acaba kapatmamanızın bir sebebi sizden olmayan muhalefeti bu tür söylemlerinizle karalamak için midir sayın vekil? Evet, siz ayrıştırma dilini biz birleştirme dilini kullanmaya çalışıyoruz farkımız bu.

Bizler ilkeli, seviyeli ve dürüst bir siyaset yürütmeye çalışıyoruz. Siyasi ahlakımızda rakiplerimizi hak etmedikleri bir dili kullanmayacağız sayın vekil sizin de yapmanızı istemiyoruz biliyoruz ki hepimizde Ülkemizi çok ama çok seviyoruz. Kısacası biz bu seçimde ne yapılan ihaleleri, nede İŞKUR alımlarını konuşmayacağız ama şunu konuşmaktan da asla geri kalmayacağız, hak etmediğimiz iftiralara maruz kaldığımızda kendimizi sizin yalan dolu iftiralarınıza karşı savunmak yerine Halkımıza en doğruları anlatmaktan da asla geri kalmayacağız.

31 Mart 2019 Yerel seçimlerin iyi bir ortamda geçmesi, ayrıştırma söylemlerinden uzak sevgi ve saygı çerçevesinde geçmesi yarınlardan iline ve ülkesine hizmet eden iktidarıyla ve muhalefeti ile ayrıştırmada dürüstçe çalışarak Halkımızın güveni ve tercihini kazanmak suretiyle hizmet odaklı bir çalışma için olmalıyız sayın vekilim.”

Kategori: Siyaset
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-