Bingöl'e İstihdam Şurası ödülü
Bingöl'e İstihdam Şurası ödülü

Bingöl, oransal olarak en fazla istihdam sağlayan üçüncü il oldu. İstihdam Şurası ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan alan Bingöl Valisi Ali Mantı, bu başarıda emeği geçenlere teşekkür etti.

Şubat ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başlatılan ‘milli istihdam seferberliği’ kapsamında Bingöl, ülke genelinde en fazla istihdam artışı sağlayan 3’ncü il oldu. Düzenlenen törende, Cumhurbaşkanı Erdoğan Vali Mantı’ya ödül verdi.

Vali Ali Mantı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan ‘İstihdam Şurası ve İstihdam Seferberliği Ödül Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanlığı külliyesinde 14 Aralık 2017’de düzenlenen istihdam şurası ödül töreninde,Bingöl adına ödülü Vali Ali Mantı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’dan aldı.

Bingöl, En Fazla İstihdam Artışı Sağlanan 3. İl Oldu

Erdoğan tarafından açıklanan ‘Milli istihdam seferberliği’ kapsamında Bingöl, en fazla istihdam artışı sağlanan 3’ncü il oldu. Milli istihdam seferberliği kapsamında en fazla istihdam sağlayan iller kategorisinde Ardahan, Bayburt, Bingöl, Tunceli ve Muş ödüle layık görüldü.

Bu nedenle Vali Ali Mantı bu başarıda emeği geçen İŞKUR il müdürü Halis Erdoğan’a, SGK il müdürü Muzaffer Çakar’a, Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Mahmut Ayas’a, istihdam artışı sağlayan iş adamlarına ve İŞKUR, SGK ve ticaret sanayi odası çalışanlarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-