Çok Amaçlı Kaldırımlar Hizmetinizde(!)
Çok Amaçlı Kaldırımlar Hizmetinizde(!)

 Bingöl belediyesinin çok amaçlı kaldırımları vatandaşın takdirini topluyor(!)

Bir-iki metre genişliğindeki kaldırımlarımızda ne yapılmıyor ki işte kaldırımlarımızda yapılan bazı faaliyetler;

1- Şöyle bi tur atıp park cenneti Bingöl’de aracınızı park edeceğiniz bir yer mi bulamadığınız; kaldırımlar ne güne duruyor, size de yeter bize de!

2- Artık kiralamak niyetiyle baktığınız dükkânların küçüklüğü sizi üzmesin, işimizi görmez demeyin, birkaç reyonluk malınızı geniş kaldırımlarımızda  sergileyebilirsiniz(!)

3- Hatta o kadar geniş ki; soğuk kış günlerinde havaalanının pisti buzlu diye iniş yapamayan uçaklar kaldırımlarımızı deneyebilirler!

4- Yine soğuk kış günlerinde çatılarda biriken karın üzerinize düşmesi ihtimal dışı; geniş kaldırımlarımızda çatı hizasından istediğiniz kadar uzaklaşabilirsiniz!

5- Sıcak günlerde ise birkaç arkadaşınızla birlikte aynı hizada, istediğiniz kadar gezinebilirsiniz, bir zamanlar askeri usulle, arka arkaya dizilip zaman zaman birbirinizi kaybettiğiniz o eski kaldırımlarımız yok artık!

6- Engelli kardeşlerimiz için yapılan sarı  bantada  gerek var mı artık bilmiyorum, olabildiğine geniş kaldırımlarımızda kötü sürprizlerle karşılaşma oranı hayli zayıflamış durumda!

7- Bir zamanlar kavga nedeni olan omuz değme mevzusu da geniş kaldırımlarımızla artık bitmiş durumda!

8- Fazla kilolarınızdan kurtulmak içim yapacağınız yürüyüşler için geniş kaldırımlarımız bulunmaz mekanlar olarak hizmetinizde!

9- Yağmurlu günlerin sevimli kazalarından parke taşı altı suların neşemizi kaçırma ihtimalide yok artık!

Keşke dediğinizi duyar gibiyiz...

Bingöl de herhangi bir caddenin kaldırımında yürüyen biri, bu yazdıklarımızın temenni olduğunu görecektir.

Kültürel gelişmişlik  seviyesini sanatsal etkinliklerle yükseltmeye çalışan Bingöl belediyesinden, kültürün ve gelişmişliğin bir başka ayağı olan çevre ve imar noktasında da aynı hassasiyeti bekliyoruz.

BİNGÖL BASIN

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-