Sözleşme imzaların atılmasıyla tekrardan uzatıldı
Bingöl PTT Başmüdürlüğü ile Bingöl Arıcılar Birliği arasında 2011 yılından bugüne devam eden PTT kargo sözleşmesi imzaların tekrardan atılmasıyla uzatıldı.
Sözleşme imzaların atılmasıyla tekrardan uzatıldı

Birlik üyelerine kargo fiyatlarının indirimli olacağına değinen Bingöl Arıcılar Birliği Başkanı Mehmet Can Üzer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Anlaşma kapsamında Birlik üyelerine ait APS Kurye, Posta Kargosu ve/veya kargo gönderilerinin PTT tarafından yurt içinde kabulü, taşınması ve alıcılara teslimi indirimli olarak yapılacak. Birlik üyeleri sisteme dahil olmak için en yakın PTT şubesine başvurabilecekler.

Arıcılar Birliği olarak üyelerimizin cazip koşullarda çeşitli avantaj ve fırsatlardan yararlanması amacıyla ortak satın alma anlaşmaları gerçekleştirme ve bu anlaşmalardan yararlanma sürecinde ihtiyaç duyulan hususlarda kusursuz çalışmalar  yapılmaktadır. Bu zamana kadar eğitim, iletişim, insan kaynakları, festival ve yarışmalar vb. birçok alanlarda üyelere fayda sağlamak için anlaşmalar imzalanmıştır.

PTT Kargo anlaşması da bu çalışmalardan bir tanesi. Böyle güzel çalışmaların yapılmasında başta Bingöl PTT Başmüdürlüğü olmak üzere emeği geçen  herkese teşekkür ederiz. İmzalanan anlaşmanın hayırlılara vesile olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

 

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-