Bingöl Veli Akademisi projesine start verildi
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Bingöl Veli Akademisi" eğitim projesi, Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’in katılımıyla başladı.
Bingöl Veli Akademisi projesine start verildi

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen "Bingöl Veli Akademisi" eğitim projesinin ilk toplantısı, Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisenin toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya İl Müdürü Rahmi Güney, Müdür Yardımcısı Yusuf Tokuş, Okul Müdürleri, öğrenci ve veliler katıldı.

2019-2020 eğitim öğretim yılında öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik, okul ile veli arasında iletişimi ve iş birliğini güçlendirmek amacıyla hazırlanan "Bingöl Veli Akademisi" eğitim projesi, il müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile bugün itibariyle başladığı bildirildi.

Güney, açılış konuşmasında, hayatın içinde iletişimin çok önemli bir yere sahip olduğunu, aile içi iletişime sosyal medyanın engel teşkil ettiğini belirterek, konuşmanın ve iletişimin önemine vurgu yaptı. İnsanın çevresi ile sağlıklı iletişim kurmasının gerekli olduğu ifade eden Güney, “Çocuklarımızla, eşimizle iletişimi, bağı koparmamalıyız. Sosyal Medya ile ilgilendiğimiz kadar kendimizle, ailemizle, işimizle ve çocuğumuzla ilgilenmiyoruz. Siz velilerimizden ricam lütfen çocuklarımızla iletişimi kesmeyelim. İletişimi güçlendirelim, başarının anahtarlarından biride iletişimdir. Unutmayalımki eğitim okul ve öğretmenler kadar ailenin de üzerinde durması gerektiği bir konudur.” Dedi.

Projenin ilk semineri olan "Aile İçi İletişim" Bingöl Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden Sosyolog Handan Çiftçi'nin sunumuyla gerçekleşti.

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-