Vatandaşlardan belediyeye tepki
Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışın belediye ekiplerinin yarım bıraktığı yol çalışmalarını çamur deryasına çevirdiğini belirten vatandaşlar tepkilerini dile getirdi.
Vatandaşlardan belediyeye tepki

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Bingöl’de şehrin birçok noktasında sağanak yağış etkili oldu. Sağanak ile birlikte belediyenin yarım bıraktığı bazı çalışmalardan olumsuz etkilendiklerini belirten vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

Yeni Mahalle’de geçtiğimiz yıl yapımına başlanılan dere ıslah çalışmasının üst yapımının tamamlanmaması nedeniyle evlerini su basan vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

Vatandaşlar daha önce Bingöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nü arayarak konu hakkında bilgi almak istediklerini fakat hiçbir şekilde bilgi alamadıklarını, ayrıca belediyenin bazı talepleri umursamadığını dile getirdi. Dere yatağına yakın bir konumda olan ev sahibi vatandaşlar, dere ıslah çalışmasını olumlu değerlendirdiklerini fakat diğer taraftan bu projenin sadece altyapı ile şimdiye kadar sınırlandırılmasının, yaz aylarında toz ile mücadele kış aylarında ise çamur gibi zorlu durumları beraberinde getirdiklerini dile getirdiler.

Son olarak bu duruma daha fazla tahammül edemediklerini dile getiren mahalle sakinleri, konuyu her yönüyle yerel, ulusal basına ve CİMER’e taşıyacaklarını, hiçbir belediyenin vatandaşına böyle bir mağduriyet yaşatamayacağını ifade ettiler.



Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-