Vatandaştan Kooperatife Sitem!
Vatandaştan Kooperatife Sitem!

Devlet tarafından 65 yaş üstündekilere verilen ücretsiz seyahat kartını, yaşlı anne babasına almak isteyen M.A isimli vatandaş, türlü bahanelerle kartın verilmek istenmediğini söyledi.

Sitemize ulaşan M.A isimli vatandaş konu ile ilgili şunları söyledi; "Üç buçuk ay önce gerekli belgeleri bir araya getirip belediyeye başvurdum. Belediye görevlileri gerekli evrakların S.S. 18 Nolu Motorlu Taşıtlar Kooperatifine gönderileceğini, akabinde de kısa bir sürede kartı alabileceğimizi söylediler. Kartı almak için defalarca kooperatife gittim. Her defasında kartın daha çıkmadığını söylediler. Aradan Üç buçuk ay geçince kooperatifin iyi niyetli olmadığı kanısına varıp belediye başkanıyla görüştüm. Belediye başkanı durumu üzüntüyle karşılayıp, belediyede bu konulara bakan birimdeki arkadaşları arayıp konuyu hemen çözmelerini istedi. Böylece üç buçuk aylık bir gecikmeden sonra kartımızı  alabildik."

M.A son olarak şunları söyledi; "Belediye başkanına duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Her sıkıntımızda reisi aramamız mı gerekiyor. Vazifesini yapmayan idarecileri kınıyorum. Ücretsiz taşımacılığın maliyetinin önemli bir kısmı belediye tarafından karşılanırken, bu kadar isteksiz ve ilgisiz davranılmasına da anlam veremedim."

BİNGÖL BASIN

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-