“Makamlar oturma yeri değil”
İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, “Makamlar oturma yeri değil, hepimiz gelip geçiciyiz. Tüm eğitimciler olarak, el ele verip ilimizi eğitim alanında ileriye taşımalıyız” dedi.
“Makamlar oturma yeri değil”

İl Milli Eğitim Müdürü Engin, Kiğı ve Yayladere ilçesinde bulunan okulları ziyaret ederek, eğitim çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

Ziyaretinde öğrenci, öğretmen ve yöneticiler ile bilgi alışverişinde bulunan Engin, okullarda görevli öğretmenlerle görüştü ve eğitim öğretim hakkında bilgiler alarak, yıl içerisinde yapılan başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Öğretmen ve öğrencilerin herhangi bir problemlerinin olup olmadığını yerinde görmek ve dinlemek amacıyla böyle bir ziyaret gerçekleştirdiğini söyleyen Engin, “Makamlar oturma yeri değil, hepimiz gelip geçiciyiz. Tüm eğitimciler olarak, el ele verip ilimizi eğitim alanında ileriye taşımalıyız. Unutmayalım ki, eğitimin amacı insanları mutlu, huzurlu hissetmesi ve bu umutla geleceğe hazırlamaktır” dedi.

Okullardaki incelemelerinin ardından öğrenciler ile birlikte öğle yemeğine katılan Engin, yapımı devam eden inşaatlarda incelemelerde bulunduktan sonra ziyaretlerini sonlandırdı.

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-