Karı koca tutuklandı
Bingöllü Savcı A. Kadir Küçüköner'i silahla yaralayan polis memuru ile zabıt katibi eşi tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Karı koca tutuklandı

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Cumhuriyet Savcısı A. Kadir Küçüköner'i silahla yaralayan Polis memuru Turgut A'nın jandarmadaki, eşi Şerife A'nın da emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılardan Turgut A, geniş güvenlik önlemi altında Korkuteli Adliye Binası'nın arka kapısına götürüldü. Zanlı, jandarma aracı kapıya kadar yanaştırılarak, adliye binasına alındı. Polis memurunun adliyede zabıt kabiti olarak çalışan eşi Şerife A. da adliyeye sevk edildi.

Savcılıkta susma hakkını kullanan polis memuru ve eşi, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemede susma hakkını kullanmaya devam eden Turgut A'nın sadece "Pişmanım" dediği öğrenildi.

Zabıt katibi Şerife A'nın da mahkemede, kavganın izin ve rapor durumundan kaynaklandığını söylediği belirtildi.

Polis memuru Turgut A, "Kasten öldürmeye teşebbüs", eşi Şerife A. ise "Kasten öldürmeye teşebbüs suçuna yardım" suçlamasıyla tutuklandı. Geniş güvenlik önlemleri altında adliye binasından çıkartılan zanlılar, Antalya L Tipi Cezaevine gönderildi.

BAŞSAVCI’DAN KÜÇÜKÖNER’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, savcı Küçüköner'i, tedavisinin devam ettiği Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ziyaret etti.

Küçüköner'in durumuyla ilgili bilgi alan Solmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın ardından iki cumhuriyet başsavcı vekili ile bir cumhuriyet savcısını görevlendirildiğini söyledi.

Korkuteli ilçesinde görevli bir savcı ile dört meslektaşının olayı çok yönlü soruşturmaya devam ettiğini dile getiren Solmaz, kamera incelemelerinin tamamlanmasının ardından şüpheli savunmalarının alınacağını ifade etti.

Olay yerinde dört mermi çekirdeği tespit ettiklerini aktaran Solmaz, beşinci çekirdeğin henüz bulunamadığını kaydetti.

Küçüköner'in sağlığına kavuşmasının ardından beyanının alınacağını anlatan Solmaz, şüphelilerin de savunmasını aldıktan sonra kamuoyunu aydınlatmak anlamında bilgi paylaşımının yapılacağını bildirdi.

Küçüköner'in sağlık durumuna ilişkin de bilgi veren Solmaz, "Yaralanmanın nevi, aldığı yaralar değerlendirildiğinde bu sabah şuurunun açık, konuşmasının normal olması, olayı hatırlaması ve olaya ilişkin bir takım şeyleri çok rahat anlatıyor olması sevindirici. Güler yüzünü koruyor. Sağlığı yönünden her şeyin olumlu olduğunu söyleyebilirim. Geldiğimiz nokta bizi sevindiriyor. Göğüs yaralarıyla ilgili gerekli tedavileri yapıldı. Sağ elinde ve sağ ayak bileğindeki yaralarla ilgili tedavi süreci devam ediyor." diye konuştu.

SAĞLIK DURUMU

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Aydınlı, Küçüköner'in sağlık durumu ile ilgili gazetecilere açıklama yaptı.

Küçüköner'in sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Aydınlı, Küçüköner'in sıvı alımına başladığını belirtti.

Aydınlı, "Ortopediden, sağ elin üzerine gelen kurşunla ilgili müdahale yapılacak. Yarın akciğerleri de görülüp tekrar iyi olduğuna kanaat getirildikten sonra normal servise alınması planlanıyor. Yarın yoğun bakımdan çıkacak gibi görünüyor." diye konuştu.

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-