Tasalı'dan festival tepkisi
Tasalı'dan festival tepkisi

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı, Afrin operasyonunun yapıldığı bu günlerde festivalin yapılmasına tepki göstererek, ''FETÖ da karmaşık kitlesel Türkçe olimpiyatlar tertip ediyordu'' dedi.

HÜDA PAR İl Başkanı Tasalı, Afrin operasyonunun yapıldığı bu günlerde Bingöl Belediyesi'nce Haserek'te düzenlenen festivale tepki gösterdi.
 
Sosyal medya hesabından festivalin gerçekleşmesi ile ilgili paylaşımda bulunan Tasalı, ''Cuma imam hutbede cihadın önemi ve şehitliğin fazileti hakkında vaaz verdi. Ordumuzun Afrin’de cihad ettiğini, askerlerimizin de şehid olduğunu beyan etti. Namaz sonrası cami önündeki reklam panosunda ise; belediyemiz bu yıl 3'cüsünü düzenleyecekleri festivalin tanıtım afişi. Diyanet iman, cihad, şehitlik ve güzel ahlaka bizleri davet ediyorken, belediyelerimiz ise eğlence festivallerine bizleri davet ediyor. Bu çelişkilerle daha ne kadar yaşacağız. Hatırlayınız, FETÖ da karmaşık kitlesel Türkçe olimpiyatlar tertip ediyordu. Gençlerimizi cami, ilim, irfan merkezleri yerine; gayr -i ahlaki karmaşık gençlik ve okuma merkezlerine götürüp kendince zihin ve duygularına şekil veriyordu. Sonuçta bir nesil elimizden kayıp gitti. Aynı hatalar tekrar tekrar ediliyor. Dindar nesil böyle yetişmez!'' diye konuştu.

Kategori: Bingöl
Ağzına Sağlık
7 yıl önce

Başknana katılıyorum sonuna kadar haklıdır. Allah razı olsun kendisinden

YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-