Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri “Mini Somo” kategorisinde şampiyon oldu.
Şanlıurfa’da bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Uluslararası MEB Robot yarışmasında “Mini Somo” kategorisinin şampiyonu Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri oldu.
Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri “Mini Somo” kategorisinde şampiyon oldu.

Şampiyon “ Mini Sumo” Şanlıurfa’da bu yıl 14.düzenlenen Uluslararası MEB Robot yarışmasına farklı kategorilerde katılan Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri “Mini Somo” kategorisinde şampiyon oldu.



Konuyla ilgili Bingöl milli eğitim müdürü Halil Yücel yaptığı açıklamada; “Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz Şanlıurfa’da bu yıl 14.düzenlenen Uluslararası MEB Robot yarışmasında Mini Sumo kategorisinde robotumuz 665 robot arasında şampiyon olmuştur. Yine Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz tarafından tasarlanan “Hızlı Çizgi İzleyen” kategorisinde ki robotumuz yarışmaya katılan toplamda 594 robot içerisinde 9.olmuş, “Çizgi İzleyen” kategorisinde 452 robot arasında bir robotumuz 10 diğer “Mini Sumo” kategorisinde ise robotumuz 665 robot arasında ŞAMPİYON olmuştur. Bu haklı gururu bizlere yaşatan Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi. (Bingöl Basın) 

Kategori: Eğitim
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-